dani radosti

Izabel Kovačić proslavila rođendan, a čestitke i pokloni pristižu sa svih strana

20.12.2021 u 15:34

Bionic
Reading

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića i vlasnica brenda Lonilou proteklog vikenda proslavila krugu obitelji proslavila 29. rođendan, a fotografije sa slavlja, na kojima poziraju sa sinom Ivanom, odmah su objavili i Izabel i Mateo. Lijepa slavljenica danas je pokazala i jedan od svojih darova

Supruga Vatrenog dočekala je svoj 29. rođendan, a primila je brojne čestitke s lijepim željama sa svih strana. Detalje slavlja Izabel još nije otkrila ali svi mogu vidjeti jedan od poklona. Riječ je o torbici jednog od najpopularnijih modnih dizajnera na svijetu, Simon Porte Jacquemusa.

Osim što je neizbježno na listi najljepših svjetskih wagsica, mnogi je obožavaju zbog njezinog modnog stila. Uz besprijekorni modni izričaj može se pohvaliti i uspješnom poslovnom pričom, obiteljskim, eco friendly brendom za mališane koju vodi sa sestrom Ivanom.

'Sestra i ja smo u svim procesima od samog početka do kraja. Da možemo, vjerujem da bismo i sjele za šivaću mašinu i odradile i taj dio, ali zasad se suzdržavamo. Volimo znati svaki detalj svojih proizvoda jer ako i nešto krene krivo, želimo odmah reagirati sa svih strana. Upravo zato smo jako dobro povezane s našim proizvođačima u Turskoj i našim tetama koje nam šivaju u Hrvatskoj. Svi oni znaju koliko nam je bitno pratiti baš svaki detalj pa nam udovolje, pokažu i ne ljute se kad smo radoznale i želimo znati sve', ispričala je Izabel ranije za tportal.

  • +7
Nova kolekcija brenda Lunilou Izvor: Promo fotografije / Autor: Sanja Jagatić