GOSTUJUĆA ZVIJEZDA

Kristin Davis je bila na audiciji za 'Prijatelje': Pogađate za koju ulogu?

20.12.2021 u 16:10

Bionic
Reading

Glumačka ekipa popularnih 'Prijatelja' mogla je izgledati malo drukčije da su se stvari odvijale kako je planirala Kristin Davis. Tijekom gostovanja u emisiji 'The Late Late Show with James Corden', Davis je objasnila da je 90-ih bila na audiciji za omiljeni sitcom, ali da nije prošla

Uloga za koju se prijavila pripala je njenoj prijateljici Courtney Cox, a Davis je dobila ulogu Charlotte York u drugoj popularnoj seriji 'Seks i grad'. U razgovoru s Cordenom glumica je rekla kako na audiciji nije mislila da se po bilo čemu izdvaja iz ogromne skupine žena koje su se osjećale spremnima za tu ulogu.

'Mislim da ne možemo reći da sam bila sasvim blizu. Bila sam jedna od otprilike 8000 tisuća mladih dama koje su čitale Monicinu ulogu, a Courtney Cox ju je dobila', rekla je Davis, dodajući kako je bila sretna zbog Cox, s kojom je bila prijateljica kad je dobila tu ulogu.

Iako Davis tada nije shvaćala da će 'Prijatelji' postati takav ogroman fenomen, Cox je i proslavila je to u velikom stilu.

'Courtney i ja smo u to vrijeme zajedno pohađale jogu i družile smo se. Mi ostale smo tada bile tip nezaposlenih glumica-konobarica i družile smo se sve nakon sata joge. Jednog dana Courtney je uletjela s pitanjem: 'Hej ekipa, želite li sa mnom u kupovinu automobila?' Objasnila je da je odradila pilot, da se jako dobro osjeća zbog toga i rekla kako misli da će kupiti Porschea. Pitali smo se misli li ona to stvarno, ali to su bili 'Prijatelji' i prošli su jako dobro', rekla je Davis.

  • +28
Premijera serije 'I tek tako...' Izvor: Profimedia / Autor: Marion Curtis/StarPix for HBOmax / Shutterstock Editorial / Profimedia

Davis je ipak završila u seriji kao gostujuća zvijezda. Glumila je 2000. godine Erin, jednu od djevojaka s kojom je izlazio Joey (Matt LeBlanc).

'Produkcija serije 'Seks i grad' već je krenula, ali bila sam nervozna zbog male uloge Erin u 'Prijateljima'. Djelomično sam bila zabrinuta zbog žive publike, ali i zbog tog svijeta koji je stvoren tako specifično i koji je se odvija tako uživo pa sam se pokušavala uvjeriti da se tamo pravilno uklapam', rekla je Davis o tom iskustvu za Today.

Procurile nove fotke sa seta

[FOTO] Samozatajna Charlotte iz 'Seksa i grada' ne sliči na sebe, a pažnju privlači i novi lik u seriji

Pogledaj galeriju

'Hoću li smisliti dobru šalu? Hoće li Matt biti sretan? Hoću li jednostavno zanijemiti?', prisjetila se Davis pitanja koja su joj prolazila glavom u dosta zahtjevnoj situaciji snimanja serije.v