GLAZBENA SENZACIJA

Billie Eilish ovih dana ima razloga za slavlje; pogledajte objavu za koju je dobila nekoliko milijuna lajkova

20.12.2021 u 17:28

Bionic
Reading

Otkad se pojavila na glazbenoj sceni, ova mlada Amerikanka neobičnog imidža ne prestaje intrigirati javnost, a svaka objava izaziva ogromno zanimanje njezinih brojnih fanova

Billie Eilish prije nekoliko dana, točnije 18. prosinca proslavila je svoj 20. rođendan, a omiljena pjevačica je pokazala djelić svoje rođendanske proslave uz cool tortu, 'napuhanac' i svjećice.

Njezina je rođendanska proslava izazvala oduševljenje njezinih obožavatelja koji su je zasuli čestitkama pa je u kratkom roku skupila Billie Eilish skupila više od 5.7 milijuna lajkova!

Talentirana glazbenica osim po neobičim modnim kombinacijama i čestim eksperimentima s bojom kose ili frizurama, poznata je i po svojim izjavama koje nerijetko izazivaju burne reakcije.

Nedavno je tako uzburkala duhove na društvenim mrežama kad je pričala o svojem iskustvu s koronavirusom.

  • +9
Billie Eilish Izvor: EPA / Autor: RINGO CHIU

I dok se mnogi protive cjepivu i sumnjaju u njegovu djelotvornost, Billie je kod u radijskom emisiji kod Howarda Sterna jasno rekla svoj stav.

'Cjepivo je je**no nevjerojatno, a također je spasilo Finneasa, mog brata i glazbenog suradnika, od obolijevanja. Spasilo je i moje roditelje da ne dobiju covid, a spasilo je i moje prijatelje', rekla je Billie koja se ljetos zarazila koronavirusom

Rekla je i kako joj zbog zaraze virusom dva mjeseca nije bilo dobro te da još uvijek pati od neotkrivenih nuspojava.

'Želim jasno dati do znanja da sam dobro zbog cjepiva. Mislim da bih umrla da nisam bila cijepljena, jer je bilo dosta loše', rekla je Eilish pa dodala kako možda ipak nije bila toliko loše.

'Kad kažem da je bilo loše, više mislim da sam se osjećala užasno. Ali u stvarnosti, u shemi covida nije bilo tako loše. Znate što mislim? Kad si bolestan, osjećaš se je**no užasno', rekla je Eilish.

Inače, mlada pjevačica nominirana je u sedam kategorija na predstojećoj dodjeli Grammyja 2022. godine.

Otkad se pojavila na glazbenoj sceni Billie samo niže uspjehe i ruši rekorde pa će se tako u lipnju 2022. u glazbenu povijest upisati kao najmlađi solo headliner kultnog festivala Glastonbury ikad!