NA KRILIMA LJUBAVI

Jelena Veljača podijelila crticu iz svoje svakodnevice sa zaručnikom; komentara nije manjkalo

21.04.2021 u 19:11

Bionic
Reading

Jelena Veljača, redateljica, aktivistica i glumica, na društvenim mrežama ima veliki broj pratitelja kojima je pokazala kako izgleda odlazak u šoping u dvoje

Jelena je pravila društvo svom zaručniku Viti Turšiću dok je u susjednoj garderobi isprobavao bijelu košulju i crne hlače, pa nije odoljela ne ovjekovječiti zgodan trenutak.

'Potvrđeno, ja ću izlog broj 3, zauvijek', napisala je plavokosa Zagrepčanka ispod fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu. 

Njezina fotografija brzo je skupila popriličan broj lajkova, a nije manjkalo ni komentara na račun Jelene i Vite koji su nedavno objavili kako su se zaručili. 'Preslatki', 'Goals', glasili su neki od komentara.

  • +6
Jelena Veljača Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Jelena i Vito svoju su vezu potvrdili u rujnu prošle godine, a o zarukama su javnost izvijestili prošloga tjedna.

Podsjetimo, Jelena Veljača i njen partner upoznali su se proteklog lipnja, kada je ona gostovala u njegovom podcastu 'BizCasting', a tri mjeseca nakon toga viđeni su kako izmjenjuju nježnosti na terasi zagrebačkog kafića. Jelena je često u posljednje vrijeme objavljivala njihove zajedničke fotografije i dalo se naslutiti da je veza postala ozbiljna, a pretpostavke su potvrđene prije dva mjeseca, kad se pohvalila kako se s poduzetnikom uselila u luksuzni stan u Martićevoj ulici u Zagrebu.

Inače, Jelena iz braka s glumcem Draženom Čučekom ima petogodišnju kćer Lenu koju skupa odgajaju.

Par se vjenčao 2015. godine, a nepune tri godine kasnije objavili su da se razvode.