nema što ne zna raditi

Lidija Bačić neće samo pjevati i glumiti, ima novi biznis, a evo o čemu je riječ

23.11.2020 u 12:23

Bionic
Reading

Pjevačica je nedavno objavila novi studijski album, dobila ulogu u serijalu skečeva, a sada najavljuje suradnju s modnom dizajnericom. Otkrila je kako će uskoro predstaviti kolekciju haljina za koju kaže da će svaka žena moći nešto pronaći za sebe

'Ja preferiram da se uvijek istaknu obline, ali je simpatično i lijepo da nešto onako lagano pada, a opet je vidljivo kad je netko zgodan', ispričala je Lidija Bačić za RTL Exkluziv, koja je ostvarila suradnju s modnom kreatoricom Ivanom Jurić.

'Ja i Ivana se poznajemo dugo, da ja sam kreirala, imala zamisli kako bi trebale izgledati, a Ivana je to lijepo nacrtala, ali zajedno smo donosile odluke o detaljčićima. Haljine će biti za sve žene, bit će uskih modela i za obline, širi modeli, bokovi, za svakoga po nešto, na prvom mjestu ću ih ja nositi', najavljuje pjevačica.

Za desetak dana lansirat će prvu kolekciju haljina.

'Pa uvijek sam ja imala guze. Kad sam bila mala, to mi je sestra onda pričala, kada sam već bila svjesnija sebe. Uvijek si trčkarala ti, a iza tebe tvoj prčasta guza. Ili se rodiš s tim ili se ne rodiš s tim. Ali naravno, ja mislim da se i u teretani može to, ali ne baš skroz, ako je nisi imao niti ne možeš', ističe Lidija i tvrdi da ne nosi nikakve umetke za stražnjicu.

  • +5
Lidija Bačić Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX