SUPERMARKET

Letu Štuke: Dino Šaran u rege dub ska pjesmi u čast konzumerizma

14.03.2018 u 12:01

Bionic
Reading

Sarajevska poprock skupina Letu štuke predstavlja novu pjesmu pod imenom ‘Supermarket’ što je ujedno njihov drugi singl s nadolazećeg četvrtog studijskog albuma čiji izlazak možemo očekivati sredinom godine

'Supermarket je sabirni centar različitih likova i klasa. Mjesto koje može poslužiti kao presjek stanja modernog društva i mentaliteta. Naš novi singl je zapravo jedna poluljubavna pjesma o jednom poludruštvu.’o svojoj novoj pjesmi izjasnio se i sam autor Dino Šaran dodavši: 'Ideja redatelja Admira Švrakića je da na simbolički način predstavi tranzicijski fenomen polovičnosti i površnog, konzumentskog načina razmišljanja. To svakako nije revolucionarna ideja, ali jeste naš doprinos da se stvar sagleda iz više uglova'.

Pored jedne od najpoznatijih sarajevskih glumica Vanese Glođo u spotu se u različitim ulogama pojavljuju i svi članovi benda dok je uloga atraktivne, fatalne djevojke pripala Alisi Čajić Drmač koju je naša publika imala prilike upoznati u popularnoj seriji 'Lud, zbunjen, normalan'.

Izvor: Društvene mreže

Nakon dulje stanke Letu štuke su na opće oduševljenje fanova prije pola godine izbacile svoj prvi singl ‘Bože zdravlja’ otvorivši time priču novog albuma nakon čega je uslijedio i  koncert u rasprodanom zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar-u. Kako su prošle tri godine  od njihovog posljednjeg koncerta pred zagrebačkom publikom, dupkom ispunjen Vintage bio je pokazatelj koliko ih se publika s ovih prostora zaželjela. S osvježenom postavom benda karizmatični Dino Šaran je demonstrirao snagu koncertne live izvedbe Štuka ne ostavivši te večeri nikoga ravnodušnim, stoji u priopćenju.

Prema riječima Dina, koji je izjavio kako se nalazi u vrlo kreativnoj fazi, dugoočekivani album će biti raznolik, kombinacija analogije i elektronike, prožet socijalnim i ljubavnim temama u skladu s vremenom.

Letu štuke su pojačale i svoje koncertne aktivnosti pa već krajem mjeseca, 31. ožujkau sklopu ‘Nema labavo FEST’ u Judinom drvu ukazat će se splitskoj publici.

Letu štuke Izvor: Promo fotografije / Autor: Roberto Pavic roblfc1892