tulum za pamćenje

Letu štuke raspjevale i raspresale rasprodani Vintage Industrial Bar

15.12.2017 u 11:37

Bionic
Reading

Ima neka tajna veza između Zagreba i sarajevske grupe Letu štuke koja je u četvrtak navečer rasprodala Vintage Industrial Bar. Ovo je ujedno bilo njihovo prvo ukazanje pred zagrebačkom publikom nakon tri godine pauze. Dupkom ispunjen klub i ekstatična reakcija publike samo su bili pokazatelj koliko ih se Zagreb zaželio

Kako je i najavio dobro raspoloženii frontman benda Dino Šaran, s osvježenom postavom benda, izveo je program s proširenim izdanjem njihovog aktualnog 'Best of' albuma koji je izašao polovicom 2017. godine. Koncert je počeo baladom 'Sami', već na drugoj pjesmi ‘Proteini’ publika je oduševljeno pjevala i plesala uz omiljeni bend. Zaedale su se poznati hitovi kao što su 'Pero Papacoder', 'Minimalizam', 'Sunce', 'Šutiš', 'Mjesto za dvoje', 'Tesla', 'Bella dona', a aktualni singl ‘Bože zdravlja’ doživio je dvostruku izvedbu.

Letu Štuke trenutno se nalaze u studiju gdje završavaju svoj četvrti studijski album koji bi svijetlo dana treba vidjeti na proljeće. Dino priznaje da je u vrlo kreativnoj fazi, a prema njegovim riječima novi album koji nosi nova iskustva i nove impresije bit će raznolik, kombinacija analogije i elektronike, prožet socijalnim i ljubavnim temama u skladu s vremenom.

Letu štuke Izvor: Promo fotografije / Autor: Roberto Pavic roblfc1892

Zagreb neće više tako dugo morati čekati na Štuke jer već sada možemo očekivati krajem 2018. godine još veći koncertni nastup.

  • +3
Dino Šaran Izvor: tportal.hr / Autor: Martina Kenji