druženje sa susjedima

Let 3 pozirao kraj srpske zastave: 'Borimo se za iskorjenjivanje ljudske gluposti'

03.04.2023 u 17:55

Bionic
Reading

Let 3 je uoči nastupa na eurovizijskom partyju u Tel Avivu snimio video sa srpskim i slovenskim predstavnicima u kojem govore kako im je cilj očuvanje okoliša i iskorjenjivanje siromaštva, gladi i ljudske gluposti

Ostalo je tek nešto više od mjesec dana do nastupa Leta 3 u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u Liverpoolu, a uoči tog dugoiščekivanog utorka 9. svibnja, iz benda su odlučili objaviti malo drugačiji video.

Naime, članovi Leta 3 odjenuli su prepoznatljive outfite iz pjesme 'Mama ŠČ' pa pokazali kako 'grade' tzv. zlatne traktore kojima se bore, kažu, za očuvanje prirode i iskorjenjivanje ljudske gluposti.

'Inače smo veliki borci za očuvanje prirode. Za ovu prigodu odlaska na Eurosong gradimo jedan električni, tzv. zlatni traktor', rekao je pjevač Damir Martinović Mrle na početku videa pa pojasnio:

  • +2
Let 3 na Dori Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

'Zlatni traktor koristi samo električnu energiju, odnosno ide samo na obnovljive izvore energije. Simbol je transhumanizma, što znači da je naša ideja da se uz pomoć tehnologije iskorijeni siromaštvo i glad na zemlji, a prvenstveno - ljudska glupost', rekao je 'Mrle' i za kraj dodao:

'Cilj nam je da smo svi zajedno i da se svi ljubimo'.

Let 3 ovog je vikenda imao upečatljiv nastup na eurovizijskom partyju u poljskoj Varšavi u kojoj ih je publika odlično prihvatila, što su pokazali u videu na kojem obožavatelji hrle prema pozornici kako bi ih fotografirali.

Večeras je pred njima nastup u Tel Avivu, a uoči njega pozirali su zajedno sa srpskim predstavnikom Lukeom Blackom i slovenskim sastavom Joker Out, a svi su pozirali s nacionalnim zastavama u pozadini.