OTVORILA DUŠU

Lepa Brena otkrila čime je suprug i sinovi mogu izbaciti iz takta

22.05.2019 u 09:57

Bionic
Reading

Nakon 10 godina jedna od najvećih zvijezda u regiji ponovno će održati veliki koncert u Zagrebu. Fahreta Jahić Živojinović u bivšoj državi imala je status seks simbola i zapaženu filmsku karijeru. Danas je vlasnica pravog poslovnog carstva, no ne voli rastrošnost. Voli Dalmaciju, a od Dalmatinaca je nitko nikada nije pokušao osvojiti

Svoj prvi zagrebački nastup imala je u Ledenoj dvorani Doma sportova, a koncertom u Zagrebu obilježit će 35 godina karijere. Pjevačica voli boraviti u Hrvatskoj koju često posjećuje, naročito ljeti.

'Izuzetno volimo ploviti hrvatskim morem zato što mislim da je hrvatsko more zaista jedno od najljepših mora, da ima božanstvene uvale, da ima božanstveno vino, o hrani zaista šta god da kažem, bilo bi zaista suvišno. Najdraži dalmatinski specijalitet mi je bakalar na bijelo, na neku domaću priču, volim masline i, naravno, volim ribu na bilo kakav način, samo je važno da je ja ne spremam', rekla je Lepa Brena za IN Magazin nove TV.

Uživa u dalmatinskom narječju te kako na našim otocima dobro razumije dijalet. Nikad je, kaže, netko od Dalmatinaca nije pokušao osvojiti.

'To mi je baš žao. Vidite, to muškarci baš i nemaju nešto puno hrabrosti prema meni, onaj koji je bio ozbiljan i hrabar je moj današnji suprug. Mene je moj suprug osvojio svojom karizmatičnošću, svojom sposobnošću za život, a osobno mislim da je tada bio jedan od najljepših i najzgodnijih muškaraca na ovom planetu, a poslije toga sam vidjela da je i izuzetno dobar, nježan, pažljiv te vrlo pametan i sposoban', izjavila je pjevačica.

Ispričala je kako je biti jedina žena s četvoricom muškarca u kući. Priznala je da je iz takta izbace kad za sobom ne gase svjetla. 'Mi imamo kuću od 1500 kvadrata i samo u toj kući imamo 200 žarulja. Ja sam inače osoba koja ne voli bahatost i bez obzira na to što mi imamo, bolje da mi poklonimo i damo nekome nešto. Ne volim čak ni hranu bacati', izjavila je Lepa Brena.

  • +6
Lepa Brena Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX