KAKAV DOČEK

Lepa Brena na zagrebačkoj premijeri: Društvo joj je pravila sestra koju inače ne viđamo u javnosti

08.03.2023 u 09:12

Bionic
Reading

U utorak navečer u Kerempuhu je održana pretpremijera predstave na koju je stigla i sama pjevačica koja je poručila da je sretna i vrlo ponosna što ima čast i priliku biti na projektu. Stigla je u društvu sestre Fakete Jahić

Jedna od najpopularnijih pjevačica na prostoru bivše Jugoslavije, legendarna Lepa Brena iznenadila je mnoge svojim dolaskom u Zagreb na predstavi koja govori o fenomen Brenine popularnosti, tragičan raspad bivše države, ali i nesretna sudbina svih njezinih građana.

Njezina Faketa Jahić se rijetko pojavljuje u javnosti, a jedan od razloga je i taj što sestra popularne pjevačice živi na drugom kraju svijeta, točnije u Kanadi. I dok se o glazbenoj karijeri pjevačice zna sve, to se ne možemo reći za najbliže članove njezine obitelji. O Faketi je poznato da sa suprugom Zoranom ima tri kćeri već dva desetljeća. Sestre Jahić imaju i starijeg brata Faruka, koji se također bavi pjevanjem, a nastupio je i u srpskoj inačici showa 'Nikad nije kasno'.

  • +7
Lepa Brena na premijeri predstave o sebi Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Gostujuća predstava 'Lepa Brena Project' izazvala je velik interes javnosti. Glumačku kremu u ovom komadu predvodi Jasna Đuričić, doajenka koja je nedavno nagrađena za najbolju europsku glumicu u filmu 'Quo Vadis, Aida' Jasmile Žbanić. Uz nju, u ostalim ulogama Lepe Brene pojavljuju se Jelena Ilić, Anđela Jovanović, Jovana Belović te glumac Vladimir Aleksić.

rasprodana tjednima unaprijed

Od Stipe Mesića do Lejle i Tarika; nema tko nije bio na premijeri predstave 'Lepa Brena Project'

Pogledaj galeriju