SASVIM ISKRENO

Lepa Brena otvoreno o privatnim poblemima: 'Nijedan brak nije idealan, pa tako nije bio ni moj. Živimo na Balkanu. Muškarcima morate dati neki prioritet'

16.06.2022 u 10:34

Bionic
Reading

Iako inače rijetko u javnosti govori o privatnim stvarima, a posebno braku s bivšim tenisačem Bobom Živojinovićem, pjevačica Lepa Brena sada se raspričala o svemu lijepom i manje lijepom što nosi partnerski odnos

Pjevačica Lepa Brena koja je u regiji već desetljećima dobro poznata stasom i glasom, govorila je o privatnim stvarima za express.ba. Brena je tom prilikom kazala kako ni njezin brak nije idealan te da je sa suprugom Bobom Živojinovićem imala uspona i padova.

Ispričala je kako joj u određenim trenucima nije bilo nimalo lako te da se njezin obiteljski život ništa posebno ne razlikuje od onih svakodnevnih, naglašavajući da je između nje i supruga dolazilo do sukoba mišljenja.

'Nijedan brak nije idealan, pa tako nije bio ni moj. Dolazilo je do sukoba mišljenja, kao u svakom braku. Ipak mi živimo na Balkanu. Muškarcima morate dati neki prioritet u svakom slučaju. S druge strane, odlično znamo da su muškarci odgojeni da imaju prioritet u svemu i vole se hvatati za neke 'brze vozove', zapravo za neke žene kao što sam ja. Individualne i samostalne. Uvijek sam se znala izboriti – to je u svakom slučaju tako, Balkan je poznat po tom', istaknula je, a potom dodala da je sinove uvijek odgajala tako da poštuju ženski rod.

Osim toga otkrila je kako je rješavala svađe sa suprugom te zašto je kompromis bio i ostao ključna karika njezina odnosa s Bobom.

'Sve probleme rješavamo razgovorom. Ipak, imamo djecu i obitelj, a to je naš zajednički interes zbog kojeg je vrlo važno da izbrojite do deset. Ja sam opraštala i brojala jer više nismo samo mi u pitanju, već i djeca. Jedina stvar koju nikada nisam dozvolila je da se prijeđe određena granica, gdje supružnici uništavaju integritet i dostojanstvo jedno drugom. To je nešto što nikada ne dozvoljavam. Kompromis mora postojati, pravimo ga zbog djece i ne dižemo tenziju kada nema potrebe. Ne trebaju ona trpjeti zbog naših svađa. Tvrdim da bez dogovora i kompromisa nijedan brak ne može opstati, pa tako ni moj', iskreno je kazala Brena.