30. godišnjica braka

Lepa Brena posve iskreno progovorila o velikim životnim promjenama, ali i otkrila što je izazvalo probleme u njezinom braku

24.12.2021 u 16:12

Bionic
Reading

Najveća zvijezda nekadašnje države koja iza sebe ima gotovo četiri desetljeća uspješne karijere, posljednje se dvije godine znatno manje pojavljuje u javnosti te se više posvetila sebi i svojoj obitelji, a ove godine je sa suprugom Bobom Živojinovićem proslavili su 30. godišnjicu braka, a pjevačica otkriva kako su odnosi u njezinoj obitelji harmonični

Od početka pandemije život Lepe Brene značajno se promijenio - proputovala je svijet sa suprugom Bobom Živojinovićem i njihovim obiteljskim prijateljima, sastala se s obitelji koju nije vidjela više od 10 godina, a uspjela je i obaviti sve radove na svojoj vili.

'Umorila sam se od odmora, u kući više nemam što raditi. Sredila sam ormare, izbacila nepotrebne stvari, čak sam četkicama farbala i popravljala po kući, jer više nisam znala što da radim sama sa sobom. Izolirali smo se zbog pandemije jer smo uplašeni. Meni je lako obuzdati sebe i biti u izolaciji, ali mlađi članovi obitelji ne mogu shvatiti koliko je korona opasna i ozbiljna. Iskoristila sam priliku da se odmorim, jer tijekom 40 godina nisam imala pauzu. Posvetila sam se sebi i osmislila sam posao kojim ću se baviti već iduće godine. To je nešto vezano za žene,' otkrila je Lepa Brena u intervjuu za Nova.rs.

  • +4
Lepa Brena Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Antonio Ahel

Pohvalila se kako se okrenula zdravijem načinu života te da joj se nakon višegodišnje borbe s viškom kilograma i suprug Boba u tome pridružio. ' Počela sam trenirati i zdravo jesti, jer ranije za to nisam imala priliku. Resetirala sam se i odmorila, jedva čekam početi raditi. Posvetila sam se zdravoj hrani, izbacila sam masne proizvode, šećere, sve se kuha na vodi,' kaže Lepa Brena za Nova.rs i dodaje kako su i ona i suprug uspješno smršavjeli.

Pjevačica i njezin suprug ove godine su obilježili 30. godišnjicu braka te je otkrila kako su je obilježili. 'Boba i ja smo bili na Phuketu na jednoj detoksikaciji, jeli smo samo povrće za sve obroke. Onda smo otišli četiri dana na otok Racha. Tamo smo proslavili godišnjicu braka. To je za mene bila lijepa, emotivna, slatka, mala proslava, jer su naše prethodne uvijek bile sa 150 ljudi. Bili smo u jednom malom svečanom šatoru. Dobili smo cvijeće, šampanjac i večeru. Nisam imala bračnih problema jer sam u brak ušla zrela, s 30 godina, bila sam upućena u to da kada se udam, trebam imati dosta razumijevanja i tolerancije. Boba i ja smo dva dobra prijatelja, suradnika, supružnika. Naši problemi su bili vezani uz raspad Jugoslavije, za Stefanovu otmicu... Boba ima razumijevanja za moj posao, ideje... On je bio alfa i omega, čovjek koji mi je organizirao posao. Zahvalna sam mu na tome', rekla je Lepa Brena za Nova.rs i dodala kako je on imao važnu ulogu u osnivanju 'Grand' produkcije.

Također ističe kako su odnosi u njezinoj obitelji harmonični. 'Boba i ja smo s našom djecom u fantastičnim odnosima. Postoje članovi naše obitelji koji su medijski eksponirani, kao Aleksandra i ja, a ostali članovi ne vole da se eksponiraju,' kaže za Nova.rs.