ne skriva sreću i ponos

Leona Paraminski proslavila najposebniji rođendan do sada: 'Lavica u meni je najumornija i najsretnija ikada'

24.08.2022 u 10:44

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica s američkom adresom nije od onih poznatih koja će svakodnevno pokazivati svoj život na društvenim mrežama. Zato svaka njezina nova objava oduševi ekipu koja je prati. Ovog puta pokazala im je prelijepe obiteljske fotografije, a osmijeh na njezinom licu govori više od tisuću riječi

Naša glumačka diva 22. kolovoza je proslavila 43. rođendan, a to joj je definitivno jedan od najljepših budući da ove godine slavi sa svojom kćeri Liv koju je donijela na svijet u rujnu prošle godine. Leona Paraminski pokazala je svoju sreću fotografijama iz Santa Barbare gdje živi posljednjih godina.

'Ususret 43. Lavica u meni je najispunjenija, najumornija i najsretnija ikada do sada!’, napisala je glumica uz prizore gdje sa suprugom Tinom Komljenovićem i njihovom djevojčicom poziraju na dekici na travi.

Inače, Leona je u svibnju proslavila 10. godišnjicu braka s tri godine mlađim suprugom, doktorom elektrotehnike, a uskoro će imati još jedno slavlje jer će malena Liv proslaviti prvi rođendan (njezino ime, pojasnila je glumica ranije, znači 'život', a na staro nordijskom ima i značenje 'sklonište i protekcija'). Podsjetimo, Paraminski se podvrgnula umjetnoj oplodnji u Hrvatskoj, a porođaj je obavila u SAD-u, u istoj bolnici u Santa Barbari u kojoj je vojvotkinja Meghan Markle rodila djevojčicu Lilibet Dianu.

  • +3
Leona Paraminski Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX