stiže prinova

Leon Lučev proživljava najsretnije trenutke uz novu partnericu

23.08.2018 u 09:49

Bionic
Reading

Šibenski glumac Leon Lučev trenutno proživljava najsretnije trenutke. Ponosni otac troje djece uskoro će u naručje primiti četvrtog nasljednika. Prinovu iščekuje s partnericom, riječkom glumicom Jelenom Graovac

Proslavljenom hrvatskom glumcu Leonu Lučevu u posljednje vrijeme osim na poslovnom itekako ide na privatnom planu. Nakon što je prije nekoliko dana na Filmskom festivalu u Sarajevu osvojio nagradu za najboljeg glumca, za časopis Gloria otkrio je da sa svojom partnericom Jelenom Graovac očekuje prinovu.

Talentirana riječka glumica, koja se okušala i u ulozi scenaristice i redateljice, u vezi s Lučevom je od prošle godine, a osim profesije, spaja ih još mnogo toga. Za nekoliko mjeseci par će dočekati svoje prvo zajedničko dijete.

Maleni nasljednik ili nasljednica Leonu će biti četvrto dijete jer iz bivšeg braka s dubrovačkom kiparicom Ivanom Jelavić ima sina i dvije kćeri.

Najstariji, 17-godišnji sin Ivan, već pokazuje da želi očevim stopama te je glumio u filmu 'Teret', a potencijala imaju i 14-godišnja Ela te dvije godine mlađa Zoe, koje su svoj talent pokazale ulogama u filmu 'Malo se sjećam toga dana'.

Bivši supružnici Ivana Jelavić i Leon Lučev u braku su proveli dugih deset godina, a rastali su se 2011. te su i nakon toga ostali u dobrim odnosima.