emotivna častitka

Lejla svom Tariku posvetila nježne riječi: 'Još uvijek si mir mojih nemira'

12.03.2024 u 11:06

Bionic
Reading

Televizijski voditelj i glumac Tarik Filipović i njegova supruga, bivša misica i poduzetnica, slove za 'it' par domaće javne scene. Uvijek su rado viđeni na javnim događanjima, a pomno se prate i njihovi angažmani, kao i aktivnosti na društvenim mrežama

Zaljubljeni supružnici Lejla i Tarik Filipović ne propuštaju pokazati koliko je njihova ljubav jaka, a na Instagramu uvijek obilježavaju svoje važne datume.

'Ponekad odlutam, ponekad zalutam, ti si uvijek tu da mi pružiš ruku. Još uvijek si mir mojih nemira… Još uvijek si centar svemira…', objavila je Lejla Filipović stihove pjesme mostarskog pjevača Adija Šoše. Razlog za to bio je 52. rođendan njezinog supruga, Tarika Filipovića.

Voditelj i glumac je povodom svog velikog dana na svom Instagram profilu poručio kako su 'za njega godine samo broj'. 'U mom slučaju dva jednoznamenkasta spojena u 'više'... 5 i 2... tim redom...idemo dalje', zaključio je Tarik.

Podsjetimo, Tarik i Lejla u braku su od 2007. godine, a sina Armana dobili su u veljači 2008. Lejla je sina Dina dobila s bivšim suprugom Dadom Majolijem, Tarik ga je prihvatio kao svojeg i s njim ima odličan odnos.

uvijek zajedno

Lejla i Tarik Filipović uživali na zagrebačkoj špici

Pogledaj galeriju