još je Dubrovniku

Lejla Filipović uživa u najboljem društvu u svom rodnom gradu

02.03.2023 u 14:06

  • +4

Lejla Filipović

Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Bionic
Reading

Lijepa supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića jako je vezana za svoju obitelj, a zadnjih dana objavljuje fotografije sa svojom majkom i sestrama

Posjet njenome gradu za Lejlu Filipovć znači druženje i uživanje sa svojim najmilijima. Sve je oduševila novom fotografijom s majkom Fehmom na kojoj dobro raspoložene u chic elegantnim izdanjima, modno usklađene poziraju zajedno u suncem okupanom Dubrovniku. Prizor je samo kratko opisala sa 'mama', a zaradile su brojne komplimente.

I ovog puta se može vidjeti na koga je bivša misica naslijedila ljepotu. Jednom prilikom je izjavila da se ne boji starenja. Za sada, rekla je, ne koristi botoks ni filere, ali nema ništa protiv istih. Zadovoljna je kako nosim svoje godine i sitne borice koje ima, ali isto tako ne bi odbila mogućnost da nekad nešto od toga isproba.

Zadnjih godina dosta pazi na prehranu i dosta je disciplinirana, nikad nije na dijeti, a za dobar izgled je, istaknula je više puta, zaslužna genetika. Dok je ona u Dubrovniku, njezin suprug Tarik Filipović je zbog posla morao otputovati u Veliku Britaniju. Fanovima i prijateljima se javio iz aviona.

Tarik i Lejla su jedan su od omiljenih domaćih poznatih parova. Vjenčali su se 2007. godine, a u braku su dobili sina Armana. Iz braka s Dadom Majolijem, koji je završio 2006. Lejla ima i sina Dina. Ranije je otkrila da ona i glumac imaju 'beskrajno povjerenje jedno u drugo i ne daju si povoda za ljubomoru'. Smatra da je mala količina ljubomore 'normalna' i 'neki znak da vam je stalo do te osobe, a sve preko toga ne opravdava'.

SVI SU IH GLEDALI

Lejla i Tarik Filipović ukrali pozornost na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala

Pogledaj galeriju