STILSKE LEKCIJE

Lejla Filipović pozirala suprugu: 'Manekenka lagano nezadovoljna fotografijama, ali zahvalna'

17.03.2023 u 14:43

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana bivša Miss Hrvatske zabljesnula je na rođendanskoj zabavi svog supruga Tarika Filipovića, a sad se vidi kakva je kreacija u kojoj je plijenila pažnju

Lejla Filipović se u svakoj prilici brine da izgleda sređeno i elegantno tako da je tako da ju niti na ovom posebnom događaju blistala ništa drugačijem izdanju od glamuroznog.

U dva ujutro, nakon tulumarenja su nastale sjajne fotografije, a lijepa i modno osviještena za tu je prigodu odabrala crnu svečanu izazovnu usku haljinu mini kroja s prorezim ispod grudiju koja ističe utreniranu figuru. U modnom fokusu našle su se gležnjače životinjskog printa.

Fotografije nastale u dva ujutro nakon izlaska. Pao mini photo session u jutarnjim satima. Fotograf Tarik Filipović strpljiv, manekenka lagano nezadovoljna fotografijama ali zahvalna', napisala je Lejla i pobrala mnoštvo komplimenata. Bivša je misica chic osoba koja se već godinama nalazi na listama najbolje odjevenih Hrvatica. Ranije je otkrila kako je u shoppingu vrlo racionalna te rijetko kada prelazi svoje mogućnosti,premda si voli priuštiti dobar komad odjeće.

S Tarikom je u braku 15. godina a par nikad nije skrivao koliki se međusobno poštuje i voli.

  • +4
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL