zadržan na VMA

Legendarni glumac kojeg pamtimo po ulozi iz komedije 'Tesna koža primljen u bolnicu zbog brojnih tegoba, sumnjaju i na koronu

14.08.2021 u 17:59

Bionic
Reading

Milan Lane Gutović kojeg mnogi pamte kao direktora Srećka Šojića iz kultne 'Tesne kože', u petak je hitno primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, nakon čega su ga testirali na korona virus

Srpski mediji pišu da glumac ima i kronična oboljenja, te je iz predostrožnosti zadržan na klinici. Prvo mu je napravljen brzi test, koji je pokazao da je negativan na koronu, a očekuju ga detaljnija ispitivanja i PCR test.

Milan Lane Gutović se oglasio nakon informacija koje su se pojavile u medijima. 'Nemojte me zvati u bolnici sam, testiran sam na korona virus', rekao je, a na pitanje kako se osjeća, glumac je odgovorio: 'Pa vidite da pričam sa vama, znači da sam dobro', donosi B92. Navodno se već nekoliko dana osjeća loše a proteklog tjedna je već bio na pregledu beogradskoj klinici, ali zbog drugih većih zdravstvenih tegoba.

'Pamtim kao dijete mnoge epidemije. Bilo je epidemija bjesnila, difterije, boginja, šuge… Posljednja je bila epidemija boginja. Sve su one sličile jedna na drugu, ali ovase ipak, po nečemu razlikuje od onih koje sam već preživio. To je paničan strah ljudi koji može da ima samo jedan razlog - život je, izgleda, postao mnogo dragocjeniji od vremena kada sam bio mali, ali ja to nisam primijetio', izjavio je ranije jedan od najomiljenijih, a po mišljenju mnogih najbolji komičar današnjice za Avaz.

Od prve pojave u filmu 'Laf u srcu', preko serijala 'Tesna koža', pa do TV serije 'Bela lađa', ali i preko monodrama sa varijacijama na ovaj lik, Gutović desetljećima zabavlja publiku temama iz svakodnevice.