ljetuje u dalmaciji

Sergej Trifunović o nedavnom napadu na ulicama srpske metropole: 'Mene je udarila u glavu država'

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Srpski glumac, glazbenik i lider Pokreta slobodnih građana boravi na Hvaru. Na Braču je pak promovirao film 'Ajvar', u kojem tumači glavnu mušku ulogu za koji kaže da je jedan od dva najbolja filma koja je radio u životu. Ispričao je zašto voli hrvatske otoke, a rekao je ponešto i o nedavnom incidentu u Beogradu kad su ga ozlijedili

'Mrzim festivale i mrzim gužvu. Ne volim ni vlastite premijere, ali kad si na moru sve je drugačije. Ti festivali na moru, možeš doći ovako u kratkim hlačama. Potpuno je sve ok. Ja ću večeras ovako zatvoriti festival, ne moram nešto da se peglam. Vrlo jednostavno, bio sam na Hvaru i ljudi su me zvali, kao poslali bi čamac! Naravno da ću doći, najbolje da ću reći neću', ispričao je Sergej Trifunović za IN Magazin Nove TV.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Na Brač film festivalu promovirao je film 'Ajvar' u kojeg se zaljubio na na prvo čitanje. 'Ja sam bio uzbuđen već kad sam čitao taj scenarij i znao sam da će to biti odličan film i znao sam da će biti primljen kako je bio primljen. Znaš šta je fora, taj žanr je žanr koji se barem kod nas dugo nije radio, u Srbiji barem, u Hrvatskoj možda i jest, a to je melodrama', rekao je glumac. Tema filma je, kaže, umiranje ljubavi.

'Umiranje ljubavi je nešto s čime se svatko može povezati. Imao on 18 godina pa je tek raskinuo vezu od početka svoje srednje škole ili je izašao iz braka poslije 30 godina. Umiranje ljubavi je bolna tema koja je zakačila svakoga od nas barem jednom u životu', smatra Trifunović.

Progovorio je i o obračunu na ulicama srpske metropole. Još se oporavlja od napada, kada je na prosvjedima u Beogradu zadobio udarac u glavu. 'Dakle, to što je mene udarilo u glavu su agenti državne sigurnosti, dakle panduri. Kako bi ti rekao, to su panduri, to što je mene udarilo u glavu su panduri. Država. Mene je udarila u glavu država, da mi skratimo priču', rekao je.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Nakon Brača će 15-ak dana uživati na odmoru na Hvaru. 'Znaš što, meni je Hvar najdraži. Ispostavilo se da taj otok Hvar ima najviše sunčanih dana od svih otoka. Taj podatak nisam ni znao kad sam išao. Vis mi je isto jako drag. Korčula je prelijepa, ali nemam taj emotivni bound kao što imam s Hvarom', otkrio je glumac.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!