'TKO TE TO DIRA'

Lana Jurčević u seksi igricama s novim dečkom

26.04.2018 u 10:24

Bionic
Reading

Nakon što je nedavno pokazala svog novog dečka, pjevačica Lana Jurčević sada je dala do znanja i kako izgledaju njihove vruće večeri koje provode skupa

Domaća pjevačica Lana Jurčević najnovijim je fotografijama na Instagram profilu uzburkala atmosferu među obožavateljima, kada je u vrlo seksi izdanjima pozirala i pokazala sve svoje atribute. No jednom je fotografijom posebno zaintrigirala fanove.

U crnom vrlo provokativnom kostimu Lana je pozirala ispred ogledala dok ju je odostraga nježno zagrlio crnokosi stasiti muškarac. 'Ljubi me polako', poručila je zanosna brineta ispod objave, dok su je u komentarima zasuli pitanjima tko je to dira i kome je otvorila srce.

‘Što mi radiš sada ti’...

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

Vjeruje se da je riječ o Filipu Kratofilu, s kojim je Lana nedavno dala naslutiti da imaju nešto više od prijateljstva.

‘Usne ko milijun watti’...

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

Iako rijetko priča o privatnom životu, poznata glazbenica sitnicama i govorom tijela odaje dojam da je zaista riječ o njezinu novom partneru te da je nakon poduže ljubavne pauze napokon pronašla nekoga s kime se može opustiti i uživati.

‘Ljubi me polako’...

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

Između ostalog, Filip i ona zajedno su krajem siječnja otputovali u London, a veže ih i ljubav prema vježbanju i zdravom načinu života.

United Kingdom of LOVE ❤🚕

Objavu dijeli F.K. (@xolor_)

Filipovi roditelji Goran i Fatima Kratofil vlasnici su sljemenskog restorana Zlatni medvjed.

🌛 💪

Objavu dijeli F.K. (@xolor_)