OGOLJeLa dušu na Instagramu

Lana Jurčević progovorila o neugodnim situacijama: 'Bilo bi bolje da nam svima piše na čelu što mislimo o nekome'

11.10.2019 u 14:00

Bionic
Reading

Pjevačica i sve uspješnija poduzetnica je ponovo, bez zadrške sa svojim pratiteljima podijelila crticu iz svog života o prijateljstvima i iskrenim odnosima među ljudima. Lana Jurčević priznaje da je prije bila suzdržana kad je riječ o izgovaranju ljudima onoga što ih ide, a danas s time nema problem. Poručila je što bi i drugi trebali primjenjivati

Budući da je jedna od aktivnijih domaćih pjevačica na društvenim mrežama, ne iznenađuje da Lana Jurčević često piše inspirativne poruke. Sad je progovorila o neugodnim životnim situacijama.

'Koliko bi bilo bolje da nam svima piše na čelu što mislimo o nekom drugom - kakva bi to transparentna prijateljstva, poznanstva i poslovi bili. Takva čistka bi nastala da bi svijet bio jedna predivnoća. Kaže meni moj Mićo danas: ‘Ja tako volim što ti nemaš dlake na jeziku’, jer sam nekom nervoznjaku na šalteru odgovorila šta ga je išlo, a i inače nemam taj problem. Nisam uvijek bila takva, ali nisam ni bila baba tračara niti se bavila drugima. Ni mjerila njihov moral, ni odluke, ni ništa, uvijek sam gledala svoja posla. Možda i zato jer su se svi drugi bavili mojim i uvijek sam si zadavala obaveza i preokupacija da se nisam stigla baviti svojim, kamoli tuđim. Poanta svega je - recite ljudima kojima imate što za reć. Ne trpajte to u sebe, ne važite, to je samo smeće koje se gomila u čovjeku. Bubni i izbaci to, pa kud puklo da puklo. Ja bi to nazvala #ekologijaduše', poručila je.

Lana trenutno boravi u Berlinu, a protiv niskih temperatura se 'brani' u teddy kaputu. Odabrala je primjerak u svijetlo ružičastoj boji s kojim je iskombinirala basic vestu visokog ovratnika s neobičnim, širokim hlačama vrećastog kroja.

Iz Berlina je objavila i veselu snimku na kojoj se u golišavom izdanju baca na krevet. Hrabro je odjenula topić dubokog dekoltea i pokazala svoje poprsje u punom sjaju.