ISKRENA PJEVAČICA

Lana Jurčević: 'Ja sam šljaker. A ne fina guza koja očekuje da sve drugi naprave'

07.10.2019 u 11:23

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana zavodila je snimkom iz hotelske sobe s prijateljicom u u izdanju koje je mnogima rasplamsao maštu, a u zadnjoj je objavi opet imala potrebu s fanovima podijeliti mudar savjet koji govori o poslu. Lana Jurčević je poručila da treba slušati svoje srce i mijenjati radnu okolinu ako je netko nezadovoljan

Domaća pjevačica i odnedavno poduzetnica jako je povezana sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, pa s njima nerijetko dijeli zanimljive prizore iz svog privatnog, ali i poslovnog života. Osim što ih gotovo svakodnevno zabavlja simpatičnim Instagram storyjima, Lana Jurčević nerijetko dijeli savjete, a sad je opet napisala podulji post.

'Ovo sam ja neki dan. Vidim se kako bježim iz škole. Vraća me u godinu neku davnu, više se i ne sjećam koju. Nije mi nesto išlo, sve mi je to bilo pre sputavajuće i strogo. Osim filozofije, etike, hrvatskog... Ja sam kreativac. Mrzim brojeve i papire. Ispadam baš glupa kad dođe do toga. Zato imam napade ideja do te mjere da u minuti mogu toliko skakati s teme na temu, da me nitko ne može pohvatati o čemu pričam, imam strast da stvaram toliko stvari, strasti za radom, pucam po šavovima kao što je rijetko tko za knjigom pucao. Kad kažu - voli svoj posao i nikad nećes u životu raditi ni sata. E tako ja živim cijeli svoj život. Em što se tiče muzike, em drugih milijun drugih stvari koje radim i vezano i ne vezano uz to. Ja sam šljaker. A ne fina guza koja očekuje da sve drugi naprave. I žao mi je što se više ne radi na razvoju djece u školama, ne ispituju njihovi talenti, senzibiliteti i bolje ih se usmjerava. Rijetko tko s 18 god zna sto želi u životu jer nitko ne radi na tome, a moraju odlučiti što će i gdje će. Čak i ako znaju, možda nisu hrabri biti ustrajni ili nemaju podršku oko sebe, pa se na kraju nađu za nekim stolom u nekom uredu i mrze i šefa i svoje radno vrijeme. Mijenjate posao ako ga ne volite. Slušajte srce. Uvijek ćete biti u tome bolji 300x', napisala je u najnovijoj objavi.

Lana marljivo radi na promociji svog kozmetičkog brenda 'La Piel'. Nedavno je snimila i promotivni video spot u kojem glumi s prijateljicom, a snimka ih pokazuje u zavodljivom izdanju. Djevojke su naime odjevene samo u ogrtače i zavodljivo poziraju na krevetu.