SVESTRANA BRINETA

Kao Hurem: Fanovi oduševljeni novim stajlingom Lane Jurčević

09.09.2019 u 14:37

Bionic
Reading

Osim što je vrsna pjevačica, poznato je to da je u posljednje vrijeme postala uspješna poduzetnica kad je riječ o kozmetici, a sad je dokazala da ima smisla i za dizajniranje odjeće. Lana Jurčević je za svoj zadnji koncert koji je održala proteklog vikenda odjenula zanimljiv outfit koji je sama kreirala

Nedavno je na Instagramu otkrila da kupuje novu tkaninu za kreaciju koju će dizajnirati sama, a sad je pokazala kako to izgleda. Lana Jurčević proteklog vikenda na koncertu u Đurđevcu zasjala je u srebrnom kompletu od čipke koji je uparila sa zlatnim i šljokičastim sandalama povišenog potplata, a na glavu je stavila bijeli turban. Naravno, obožavatelji su joj na račun tog looka, koji podsjeća na kostime iz serije 'Sulejman Veličanstveni', udijelili brojne komplimente nazivajući je 'najljepšom' i 'kraljicom'.

Kako se voli našaliti na svoj račun, podijelila je i video s tog nastupa u kojem je pokazala snalažljivost. Izlazeći na pozornicu shvatila da se malo zeznula jer je krenula sa strane na kojoj nema stepenica. 'Stepenice su s druge strane', napisala je uz snimku na kojoj se vidi kako se penje preko dijela opreme, u čemu je nisu omele ni vrtoglavo visoke štikle.

  • +3
Lana Jurčević (rujan 2019.) Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX