ZALJUBLJENA DO UŠIJU

Prva potvrda ljubavi: Lana Jurčević napokon potvrdila vezu s tajanstvenim Filipom

06.12.2018 u 14:15

Bionic
Reading

Pjevačica Lana Jurčević u ljubavnoj je vezi s Filipom Kratofilom. Da je napokon zaljubljena i sretna dala je naslutiti još u ožujku prošle godine, a tek sada je javno potvrdila svoju romansu sa stasitim Zagrepčaninom

Pjevačica Lana Jurčević već dulje vrijeme nije govorila o svom privatnom životu, a jasno je da postoji netko koga ljubi. Svoju je novu vezu sve do danas držala u tajnosti i šutjela o svome odabraniku.

No izgleda da je nakon mjeseci skrivanja, sada ipak odlučila javno pokazati koliko se vole i koliko joj je važan.

  • +3
Lana Jurčević u cvjetnoj haljini Izvor: Cropix / Autor: Zvonimir Barisin / CROPIX

Njezin partner je Filip Kratofil, čiji su roditelji, Goran i Fatima Kratofil vlasnici sljemenskog restorana Zlatni medvjed.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I love sundays.

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

Da su Lana i Filip ipak nešto više od prijatelja, 34-godišnjakinja je dala naslutiti još u ožujku ove godine kada je objavila fotografiju na kojoj poziraju u nježnom zagrljaju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🐨🐨

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

Ovoga puta odvažila se na strastveniju fotku, na kojoj ju njezin partner drži u naručju te na kojoj je pao i romantični poljubac. Fotografija je snimljena u Australiji. Par je trenutno na putovanju, uživaju na najudaljenijem kontinentu s Laninom dugogodišnjom plesačicom i prijateljicom Petrom Škodom te njezinim suprugom Josipom.