zahvalna je

Lana Jurčević o situaciji na domaćoj sceni: 'To je jedino mjesto na kojem sam bezbrižna i sretna, vesela i blesava kao malo dijete'

23.07.2020 u 11:17

Bionic
Reading

Situacija za naše glazbenike trenutno nije nimalo sjajna, a naši izvođači spadaju u one koje je pandemija COVIDA-19 itekako pogodila. U nemogućnosti da nastupaju pred publikom i budu među svojim obožavateljima, prolaze najteže razdoblje, a što točno to znači za njih, opisala je Lana Jurčević

'Probudila sam se i samo listam snimke s koncerata. Za nekog kome je to u krvi i tko to toliko dugo nije radio i osjetio taj osjećaj. To je jedino mjesto na kojem sam toliko bezbrižna i sretna, vesela i blesava kao malo dijete. Bože, nisam bila svjesna koliko toga sam prošla, gdje sam sve bila i koliko imam predivnih uspomena i trenutaka. Zahvalna sam na tome i svima vama koji ste ih dijelili sa mnom i bili dio tog mog puta. Nadam se da nastavljamo dalje zajedno', poručila je Lana Jurčević svojim pratiteljima.

Pjevačica i poduzetnica zadnjih tjedana posvetila se promociji svog beauty brenda. Nedavno je javno komentirala kako sada odjednom svi imaju svoje kozmetičke brendove, što su mnogi protumačili kao komentar upućen Tiji Mamić i njezinoj prijatelji Ladi Mitrašinović koje su nedavno lansirale svoj proizvod.

'Ajme, hit. Svi odjednom pokreću kozmetičke brendove, od poštara do knjigovotkinje i svi od reda imaju shimmer oil, shimmer sprej i svi od reda se zovu ili beach ili glow. Ovo je postalo bolje od dezinficijensa. Ajme kako će nam ekonomija procvjetati. Jupi', napisala je tada Lana i svoj status s Facebooka ubrzo izbrisala.

Uoči pandemije Lani je glazbena karijera krenula uzlaznom putanjom nakon što je potpisala diskografski ugovor za kuću Warner. Osim poslovnih uspjeha cvjetaju joj ruže na ljubavnom planu. Za svog dečka Filipa Kratofila je nedavno izjavila da je osoba s kojom dijeli slične vrijednosti i ciljeve te da često žrtvuju slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Otkrila je i da on ne voli Lanu koju javnost zna nego onu kakva je u četiri zida.

View this post on Instagram

New 🎼 soon. 😻

A post shared by La Lana (@lalana) on