TEŠKO RAZDOBLJE

Duhovita objava Lane Jurčević o godini koja je na izmaku oduševila je njezine obožavatelje

02.12.2020 u 19:15

Bionic
Reading

Pjevačica Lana Jurčević svojom je zanimljivom objavom na društvenim mrežama izazvala brojne komentare

Zgodna Zagrepčanka objavila je na Instagramu svoje razmišljanje o 2020. godini koju će svi pamtiti po lošim stvarima poput globalne pandemije koronavirusa, a stanovnici Zagreba i po razornom potresu.

'Jedino normalno što se ove godine dogodilo jest to da je pao snijeg u 12. mjesecu', napisala je Lana Jurčević nakon što je Zagreb zabijelio snijeg.

Njezina je objava redom izazvala pozitivne reakcije i mnoge oraspoložila. Svi su se složili s Laninim komentarom pa je vrlo brzo skupila puno lajkova.

I za nju je ova godina bila vrlo teška, jer joj kao i svim kolegama iz svijeta showbizza jako nedostaju nastupi.

Lana Jurčević - La Lana Izvor: Promo fotografije / Autor: Dagmara Szewczuk

Ipak, odlučila je iskoristiti neočekivani predah pa se primila posla. Snimila je novu pjesmu i spot, a riječ je o obradi legendarnog hita slavne Whitney Houston koja je 2012. sa samo 48. godina tragično skončala svoj život.

'Da sam znala da ću ovo ikad pisati i objavljivati, mislila bi da je netko tu LUD. Ali eto, život piše zanimljive priče. Najzanimljivije su očito one... za vrijeme korone. Ova godina je trebala ići u nekom skroz drugom smjeru, ali nekad se događaju super stvari i van zacrtanog puta, samo kad se opustiš i ne držiš nečeg kao 'pijan plota'', objavila je povodom objavljivanja Whitneyinog covera Lana na Instagramu.

Izvor: Društvene mreže