party vanity faira

Kylie Jenner na party stigla sa sestrama, a Timothéeja ni na vidiku

12.03.2024 u 15:25

Bionic
Reading

Sve je više dokaza koji upućuju na to da je veza Timothéeja Chalameta i Kylie Jenner stvar prošlosti, a činjenica da je glumac propustio i after-party Oscara samo je još jedan od pokazatelja da bliskost više nije prisutna

Jedno se vrijeme nisu odvajali jedno od drugog, a sada ih već nekoliko mjeseci ne viđamo nigdje. Kylie Jenner uz glumca Timothéeja Chalameta dobila je holivudski tretman kakvom se dugo nadala, prozivali su ih it-parom, a sada se čini da njihova veza već stvar prošlosti.

Fotografije njihovih zaljubljenih zagrljaja i vrućih poljubaca prije nekoliko mjeseci stalno smo mogli gledati na društvenim mrežama, no takve fotografije nismo već dugo vidjeli.

Korisnici društvenih mreža već su sigurni da su Jenner i Chalamet stvar prošlosti, a njezin solo dolazak na after-party samo je potvrdio sumnje.

Noseći zamamnu Ludovic de Saint Sernin crvenu haljinu Kylie na crveni tepih stigla u pratnji svojih starijih sestara Kim Kardashian i Kendall Jenner, a zajedno su i napustile zabavu, što je pokazalo da se Timothée nije pridružio oskarovskoj zabavi.

Dok je Kylie partijala sa svojim sestrama i holivudskom elitom, Timothée je posvećen svom radu koji je na samom vrhuncu.

Nakon što je završio s premijerama filma 'Dina: Drugi dio', glumac se priprema za najnoviji film o Bobu Dylanu te prije šest dana viđen kako odlazi na satove gitare za potrebe filma.

  • +23
Dina: drugi dio Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia