BASIC KOMAD

Svi su poludjeli za topom od 23 eura, koji voli i Kendall Jenner

15.02.2024 u 14:18

Bionic
Reading

Manekenska zvijezda i poduzetnica Kendall Jenner, po mnogima najbolje odjevena pripadnica klana Kardashian-Jenner, uspješno kombinira 'high street' komade s onima vrtoglavih cijena s potpisom najpoznatijih modnih kuća

U puno je prigoda tamnokosa manekenka potvrdila svoju laskavu titulu nove modne ikone, baš poput najpoznatijih it djevojaka Hailey Bieber, Belle Hadid, Emily Ratajkowski...

Njezina garderoba je savršen primjer bezvremenske minimalističke odjeće koja odolijeva aktualnim modnim trendovima, a nedavno je pokazala da je obična pamučna majica bez rukava, poput potkošulje, u neutralnoj nijansi jedan od najboljih komada koji vam treba u idućim mjesecima.

Modni trendovi dolaze i odlaze, zbog čega je još važnije da svatko u svom ormaru ima svestranu i bezvremensku odjeću koja nikad ne izlazi iz mode i lako se kombinira.

  • +3
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Stilisti se slažu da je basic odjeća koja se može kombinirati na bezbroj načina najbolja formula koja doista uvijek dobro funkcionira i to ne samo za ljubiteljice minimalizma.

pristaju svima

Najtraženiji model sezone: Laskave traperice koje stanjuju struk i noge čine duljima

Pogledaj galeriju

Stajling za koji se odlučila Kendall uključivao je top s potpisom Manga, po cijeni od samo 23 eura, traperice širih nogavica, kultne niske crne starke i ležerno prebačen džemper u kraljevski plavoj boji. Look je zaokružila mladenačkom frizurom s kopčom i sunčanim naočalama, nadahnutima dizajnom 90-ih, njezinim najdražim modnim razdobljem.

Ova jeftina basic majica iz Mangove kolekcije Heritage doista je najbolji komad bez kojeg ne bi trebala biti nijedna ljubiteljica capsule odijevanja.

Koliko god bio jednostavan, ovaj top je itekako isplativ i može se nositi na bezbroj načina, a dobro će doći i za nepredvidljive proljetne dane, kad je na cijeni praktično slojevito odijevanje.