ŽIVOT U KAZALIŠTU

Ksenija Pajić ima novu frizuru, a to je otkrila Bojana Gregorić Vejzović

22.04.2021 u 14:56

Bionic
Reading

Glumica često kroz svoje objave na Instagramu daje mali uvid u život iza scene i sve ono što ona i njezine kolege prolaze da bi zabljesnuli na pozornici. Danas je otkrila kako je Ksenija Pajić, koja s njom igra u predstavi 'Hotel Zagorje' napravila malu promjenu

Vesela i uvijek pozitivna Bojana Gregorić Vejzović svakom objavom uspije izmamiti osmijeh na lice. Unatoč izazovnim pandemijskim vremenima glumica je pronašla je sreću u malim stvarima. Smatra da one čine lijep dan, poput virtualne kave s frendicama do šetnje Tuškancem što njoj uvijek vrati optimizam. Osim pokazivanja crtica iz obiteljskog života, često se na njezinom Instagram profilu može vidjeti i poslovna strana.

U tijeku su probe za hvaljenu predstavu, autorski projekt Anice Tomić i Jelene Kovačić prema motivima istoimenog romana Ivane Bodrožić koja se danas, sutra i prekosutra igra u Kulturnom centru Travno. Bojana je s veseljem snimila dijelić probe i odškrinula vrata garderobe.

'Ksenija se šišala', komentirala je frizuru 'kraljce sapunica' koju gledatelji trenutno mogu pratiti na Novoj TV u humorističnoj seriji 'Dar Mar' u ulozi načelnice policije Božene. Sudeći prema fotografiji napravila tek manji zahvat na svojoj frizuri.

U potresu koji je u ožujku zadesio Zagreb, stradalo je kazalište Gavella i ne mogu se igrati ni reprizni ni premijerni naslovi u njihovoj dvorani.