PRIRODNA LJEPOTICA

Bez poliranja i foliranja: Bojana Gregorić Vejzović otkrila kako izgleda bez trunke šminke

06.03.2021 u 15:15

Bionic
Reading

Domaćoj glumici Bojani Gregorić Vejzović nisu nimalo strane objave na Instagramu kojima svojim brojnim pratiteljima otkriva detalje iz svog privatnog života, a ovoga puta počastila je fotografijom svog potpuno ogoljenog lica

'Morate prihvatiti sebe kao pogrešivog da biste voljeli druge i život', napisala je Bojana ispod svoje nove objave na Instagramu, a na kojoj bez trunke šminke pozira odjevena u sportsku majicu i s blago valovitom frizurom.

Ugledavši ju potpuno prirodnom izdanju, njezinim pratiteljima nije dugo trebalo da joj udjele niz komplimenata na račun izgleda, a priliku da ju javno pohvali iskoristila je i njezina glumačka kolegica, 39- godišnja Nataša Janjić nazvavši ju curicom.

'Ma ne pretjeruj. Ali eto, malo istine bez poliranja i foliranja', odgovorila joj je Bojana.

  • +6
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Ove veljače Bojana je proslavila 49. rođendan a tim povodom njezin suprug, glumac Enes Vejzović pripremio joj je iznenađenje u znaku pripremljenog objeda koji joj je donio u krevet.

'Rođendanski doručak. Kavijar u krevet. Volim te', tada je kratko prokomentirala Bojana na objavljenom Instagram storyju, a na 49. rođendan osvrnula se i riječima poznatog danskog filozofa i književnika Sørena Kierkegaarda.