MLADA GLAZBENA NADA

Krv nije voda: Dino Jelusić ima zgodnu sestru koja je poput njega talentirana za pjevanje

05.06.2019 u 13:07

Bionic
Reading

Obitelj Jelusić poznata je po tome što jednostavno živi glazbu. Publika dobro poznaje 'mentora pobjednika' televizijskoga showa 'Zvijezde pjevaju', vokaliste grupe Animal Drive koji uspješno gradi inozemnu karijeru, no Dino Jelusić ima i talentiranu sestru Lorenu

Poput starijeg brata Dina Jelusića i Lorena je 2005. godine je predstavljala Hrvatsku na dječjoj Euroviziji u Belgiji sa svojom autorskom pjesmom 'Rock baby'.

Od tada se bavi pjevanjem raznih žanrova. Živi u Americi gdje je nastupala u nekoliko mjuzikla tijekom 2011. i 2012. godine. Lorena je među ostalim, uz mamu Sandru koja svira flautu i tatu Daria koji je svirao gitaru u sastavu Neki to vole vruće, pomogla u pisanju i skladanju Dinovog albuma 'Prošao sam sve'.

Ranije je nastupala u školskim mjuziklima Gimnazije Tituša Brezovačkog tijek svog obrazovanja. Učila je operu u Glazbenoj školi Vatroslava Lisinskog.

Zgodna 24-godišnjakinja je među ostalim radila i na sinhronizaciji crtića 'Život buba', a nedavno je počela pisati svoj blog kojeg je nazvala Svijet u mojim bojama.

'Vrlo često imam osjećaj da bi moj život dobro zaradio kad bi se pretvorio u reality show, posebno ako bismo u njega uključili cijelu moju obitelj, što je priča za sebe', napisala je ondje. Nerijetko na društvenim mrežama objavljuje snimke sa svojih nastupa, a sudeći prema njima i pred njom je blistava pjevačka karijera.

Izvor: Društvene mreže