NOVE RADOSTI

Kristina i Marin Čilić protekli su vikend imali poseban razlog za slavlje

  • Autor: N.B.
  • Zadnja izmjena 23.11.2020 09:05
  • Objavljeno 23.11.2020 u 09:05
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Naš istaknuti tenisač Marin Čilić i njegova lijepa supruga Kristina Milković protekli su vikend proveli u Međugorju. Rođeno mjesto slavnog sportaša odabrali su kako bi krstili svog devetomjesečnog sinčića Balda

Iako krštenje svog malenog sina Balda nisu zamišljali u tako uskom broju ljudi i na intimnoj ceremoniji, Marin i Kristina Čilić odlučili su se protekli vikend svome nasljedniku podariti prvi crkveni sakrament.

Naš tenisač odabrao je upravo svoje rodno mjesto, Međugorje, za taj čin, a svime se kasnije pohvalio na službenom Instagram profilu.

Uz fotografiju na kojoj oni supruga poziraju u dotjeranim izdanjima, on držeći u naručju devetomjesečnog sinčića, napisao je: 'Krštenje bebe B'.

Nasmiješeni roditelji, koji su početkom veljače ove godine dobili prvo dijete, nisu krili veselje što je njihov mališan postao dijete Božje.

Inače, obitelj živi na relaciji Dubrovnik- Monako, a posljednjih mjeseci zbog pandemije su uglavnom u Kristininom rodnom gradu Cavtatu. Tamo su našli mirnu luku i utočište tijekom širenja virusa koji je odgodio i brojna sportska natjecanja.

  • +2

Marin Čilić i Kristina Milković

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL