javio se iz Los Angelesa

Kreću na turneju: Pala prva fotka Dine Jelusića s grupom Whitesnake

04.05.2022 u 11:12

Bionic
Reading

Jedan od ponajboljih domaćih vokalista prošle godine je postao članom velike sedmorke ili, kako je rekao frontmen britanske grupe David Coverdale - veličanstvenih sedam. Dino Jelusić je tjedne (točnije od 18. travnja kad su se okupili) provodio u Amerci gdje se s legendarnim bendom spremao za brojne koncerte koji ih očekuju u narednom razdoblju. Turneja starta u utorak, 10. svibnja u Areni u Dublinu

Najprije su Dino i Coverdale na društvenim mrežama objavili fotografiju na kojoj zajedno poziraju i bacili fanove u trans, a sada je naš pjevač pokazao kako pozira s ostatkom kultnog benda. Tempo rock legendi bit će ubitačan jer će glazbenici od 10. svibnja do 14. srpnja svirati u trideset i jednom gradu.

Dino je postigao ogroman uspjeh članstvom u legendarnom hard rock bendu i jednom od najvećih svih vremena. Probe uoči turneje su održavali u Mates Rehearsal Studios, inače kultnom prostoru u kojem su vježbali Guns N Roses, Mr. Big, Def Leppard. Jelusić je u Los Angelesu bio smješten u Courtyard by Marriott Burbank hotelu, koji je studija udaljen desetak minuta vožnje automobilom.

'Većinu članova znam od ranije, znam kakvi su, ali sad nakon ovog druženja smo svi postali baš jako bliski. Odmah nakon prve probe smo komentirali da smo skladna ekipa. Družimo li se i mimo proba? Naravno, neki dan smo Michelle Luppi (klavijaturist) i ja nakon probe ostali u kafiću hotela, kako bismo popričali i popili par pića', otkrio je zagrebački glazbenik za Jutarnji list. Rekao je da se 'osjeća prirodno i normalno', da je prva pjesma što ju je na probama otpjevao s Whitesnakeom bila 'Bad Boys' te da mu je najdraža njihova pjesma mi je 'Slip of the Tongue', koju oni rijetko sviraju na koncertima 'jer ju je uživo gotovo pa nemoguće dobro otpjevati'.

  • +3
Dino Jelusić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL