javio se iz los angelesa

Svi komentiraju prvu fotografiju Dine Jelusića s frontmenom Whitesnakea, pala je prva proba: 'Samo s legendama postaješ legenda'

21.04.2022 u 11:31

Bionic
Reading

Legendarni bend se okupio u Los Angelesu budući da se spremaju za svjetsku turneju, a naš glazbenik im se pridružio na poziv Davida Coverdalea. Upravo u društvu članova slavne grupe Jelusić će za mjesec i pol proslaviti svoj trideseti rođendan

Dino Jelusić i David Coverdale na društvenim mrežama objavili su zajedničku fotografiju na kojoj poziraju zagrljeni, a pristižu brojni komentari fanova grupe sa svih strana svijeta. Jedan od komentara Dinovih pratitelja na Instagramu bio je 'Samo s legendama postaješ legenda'.

Turneja legendarnih britanskih rokera počinje u svibnju u Dublinu, a nastavlja se u Newcastleu, Manchesteru, Londonu, Kopenhagenu, Helsinkiju, Stockholmu, Pragu, Cartageni, Milanu, Budimpešti, Beogradu, Skopju, Beču i drugim gradovima među kojima je i Zagreb. Podsjetimo, Dino Jelusić je u bend stigao upravo zahvaljujući Davidu Coverdaleu.

'Tijekom karantene puno surađivao sa svima, stalno snimao videa za YouTube i pokazao puno strana sebe, a Coverdaleu je trebao još jedan član koji može puno toga i odabrao je (tj., pitao) mene. I naravno da sam pristao biti član na zadnjoj turneji legendarnog benda', ispričao je Dino Jelusić ranije za tportal. Našeg glazbenika je zamijetio na koncertu na zagrebačkoj Šalati u srpnju 2019. kad je Jelusić nastupio kao predgrupa Whitesnakeu.

  • +3
Dino Jelusić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL