Humanitarka i aktivistica

Kreće li to Angelina Jolie u politiku?

  • Autor: T. B.
  • Zadnja izmjena 28.12.2018 19:37
  • Objavljeno 28.12.2018 u 19:32
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Glumica i redateljica Angelina Jolie bacila bi se u politiku kad bi znala da je to jedini način na koji se situacija može 'stvarno promijeniti'

Angelina Jolie nije isključila promjenu karijere kako bi se bavila politikom. Šaljivo se osvrnula kako je sigurno dovoljno izdržljiva za sve izazove koje bi joj takav potez donio.

  • +4
  • +1

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako je poznata kao glumica i redateljica, 43-godišnja Angelina Jolie je i izaslanica UN-a, te dugogodišnja humanitarka. Angelina Jolie bila je gostujuća urednica na BBC koja je skretala pažnju na probleme s kojima se izbjeglice na Bliskom istoku moraju nositi.

'Da ste me pitali u vezi političke karijere prije 20 godina, samo bih se nasmijala. Stvarno ne znam. Uvijek kažem da ću ići tamo gdje sam potrebna. Ne znam je li politika za mene, no šalila sam se i da nisam sigurna je li mi ostala barem jedna prljava tajna koja nije izašla na vidjelo', rekla je Angelina Jolie, te zaključila kako je svemu otvorena i da će učiniti štogod joj se čini kao pravi potez za izazivanje stvarnih promjena.

'Trenutno radim s agencijom UN-a. Radim direktno s ljudima kojima treba pomoć. Sposobna sam surađivati i s vladama, pa sam u poziciji da mogu puno napraviti bez ikakvih titula i skretanja pažnje na sebe ili na svoje odluke. Mislim da ću nastaviti tako i djelovati', rekla je Angelina Jolie.

  • +19
  • +16

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!