NITKO KAO ONA

Vječni minimalizam: Angelina Jolie modnu je klasiku dovela do savršenstva

28.12.2018 u 11:06

Bionic
Reading

Angelina Jolie, po mnogima jedna od najljepših glumica u Hollywoodu, svaki slobodan trenutak provodi sa svojom djecom

Ova zgodna brineta velika je ljubiteljica klasičnih modnih kombinacija koje naglašavaju njezinu gracioznu figuru i bezvremensku ljepotu.

  • +10
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Atraktivna 43-godišnjakinja drži se provjerenih stajlinga i modnog minimalizma koji je izbrusila do savršenstva, a njezini outfiti decentni su i profinjeni.

U jednoj takvoj kombinaciji prošetala se Los Angelesom sa svojim desetogodišnjim blizancima Vivianne i Knoxom koje je dobila u braku s Bradom Pittom.

  • +12
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Pogledi su pratili lijepu glumicu koja je iza sebe ostavila vrijeme kad je skandalizirala javnost seksi odjećom, brojnim skandalima i brojnim tetovažama.

Da je bijela košulja 'must have' u ormaru svake zaljubljenice u modu, dobro zna i lijepa Angie, a ovaj bezvremenski komad uvijek će biti in, bez obzira na aktualne modne trendove.

  • +11
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U bijeloj košulji, crnim hlačama cigareta kroja i balerinkama s malom petom, Angelina je izgledala ženstveno i damski. Ovaj je odličan dnevni look upotpunila velikom sivom pašminom i efektnom torbom, a od znatiželjnih se pogleda skrivala iza trendovskih sunčanih naočala. Dašak glamura holivudska diva unijela je crvenim ružem.

Nedavno je objavljeno kako su ona i bivši suprug s kojim ima troje biološke i troje posvojene djece, konačno postigli dogovor oko skrbništva nad djecom koji traje još od razvoda 2016.

Par se upoznao 2005. na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith'. U to je vrijeme Pitt bio u braku s glumicom Jennifer Aniston, a Angelina u braku s Billyjem Bobom Thorntonom. Vjenčali su se u Francuskoj 2014. godine, a razvod je uslijedio dvije godine kasnije.

Inače, Angelinu ćemo, kako je najavljeno, vidjeti i u nastavku filma 'Maleficent' čija je premijera zakazana za 2020.