dani odmora

Kramarić uživa na putovanju, a javio se preslatkim obiteljskim fotkama

28.06.2023 u 15:36

Bionic
Reading

Naši poznati sportaši kao destinaciju svojih zasluženih odmora često biraju Maldive, a sada je tamo otputovao i Andrej Kramarić. Na putovanju odmara sa suprugom Miom i preslatkim sinčićem, a fotografije s odmora podijelio je na društvenim mrežama

Stiglo je ljeto, a tako i razdoblje odmora nakon uspješnih poslovnih ostvarenja. Na odmor se odlučio i Andrej Kramarić, a u egzotične krajeve pratilo ga je i najljepše društvo - supruga Mia i sin Viktor.

Andrej i Mia i prije braka rado su putovali na odmore u neke egzotičnije krajeve, a sada su na Maldive otputovali sa sinčićem koji je uživao u vremenu provedenom na plažama koje krasi bijeli pijesak i tirkizno more.

'Sretno vrijeme', napisao je Andrej uz prvu fotografiju s odmora na kojoj se svi zajedno smiješe na selfiju uz prekrasan zalazak sunca.

Potom su uslijedili i profesionalni obiteljski portreti. Maleni Viktor sjajno snašao pozirajući za fotografije, a Kramarićevi pratitelji u komentarima istaknuli su kako dječak neodoljivo podsjeća na lijepu majku.

Osim toga, Krama je pokazao da ni on nije ostao imun na trend Birkenstock natikača pa se odlučio na Birkenstock model Gizeh.

Maldivi su izuzetno popularna destinacija u zadnje vrijeme. Nedavno je tamo otputovala Danijela Dvornik te Vlaho Arbulić s Tatjanom Dragović, a ranije je s obitelji tamo uživao i Marin Čilić te Iva Majoli.

Andrej Kramarić i supruga Mia Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL