tijelo za poželjetI

Kraljica nekretnina pokazala savršenu figuru u bikiniju, ali i novog dečka

06.07.2017 u 13:16

Bionic
Reading

Atraktivna plavuša koja je uspjeh i popularnost dobila zahvaljujući inovativnosti u svijetu nekretnina mamila je poglede dok je uživala na luksuznoj jahti i sunčala se u minijaturnom bikiniju

Njezino ime je Christina El Moussa i vjerojatno ste ju zapamtili iz emisije 'Flip or flop' koju je vodila s tadašnjim suprugom Tarekom El Moussom te pomagala u odabiru i opremanju nekretnina.

Njezin inovativni pristup i savjeti ubrzo su joj osigurali bogatstvo, ali emisija se nažalost prestala snimati zbog rastave braka. Nakon osam godina supružnici i poslovni partneri odlučili su se razići i krenuti svatko svojim putem.

  • +12
Christina El Moussa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Skrbništvo nad njihovo dvoje djece dobila je Christina, a sada je svijetu pokazala kako uživa s novim partnerom.

Take me back to Maui! Had the best trip ever with my babes...and this dress 😍 #TBT @liketoknow.it http://liketk.it/2raLr #liketkit

A post shared by Christina El Moussa (@christinaelmoussa) on

Zanosna 33-godišnjakinja povodom Dana nezavisnosti uputila se na kratki odmor na luksuznoj jahti koja je plovila Newport Beachom na zapadnoj američkoj obali.

Welcome to the family!! @cashiethefrenchbulldog 🐶 Click link in my bio!! 👙🍩

A post shared by Christina El Moussa (@christinaelmoussa) on

Iako je majka dvoje djece, Christina je u dvodijelnom minijaturnom bikiniju pokazala zavidnu figuru kojom je očigledno očarala i novog odabranika Douga Speddinga.

Saturday @pinkdustcosmetics style

A post shared by Christina El Moussa (@christinaelmoussa) on

Izgleda kako je veza itekako ozbiljna jer je na romantični odmor povela i djecu, koja su se s maminim novim dečkom jako dobro slagala i zabavljala.