stanje 75-godišnjaka

Kraljica Camilla otkrila kako se Charles osjeća na početku liječenja

09.02.2024 u 08:42

Bionic
Reading

Kralj Charles dogovorio je revolucionarno liječenje, a kraljica Camilla preuzima kraljevske dužnosti kako monarhija ne bi patila. Otkrila je kako je kralj osjeća pri početku liječenja u Londonu

Nakon što se doznalo da je 75-godišnji kralj Charles obolio od raka, jasno je da će na neko vrijeme uzeti vrijeme za liječenje i odmor. Iako on neće obavljati svoje dužnosti, još uvijek će sudjelovati u nekoj papirologiji, a izravno obavljanje kraljevskih dužnosti preuzimaju kraljevski dužnosnici, među kojima je i kraljica Camilla.

Kraljica Camilla, na koju sada pada velik dio težine institucionalne agende britanske kraljevske kuće, prvi je put progovorila o teškom razdoblju kroz koje prolaze, ali njezin opušten i nasmijan stav bio je poruka mira i nade usred ovog turbulentnog razdoblja. Kralj Charles III. dobit će revolucionarno i nježno liječenje, a njegova je supruga otkrila svoj pozitivan stav.

'Vrlo je dobro, s obzirom na okolnosti', rekla je tijekom razgovora s Benom Abbottom, 40-godišnjim bolničarom koji radi na intenzivnoj njezi za Wiltshire Air Ambulance, hitnu helikoptersku službu.

Također, otkrila je kako obitelj dobiva brojne poruke ohrabrenja s najljepšim željama: 'Dirnuti smo svim pismima i porukama.'

Razgovor se vodio po dolasku u katedralu u Salisburyju, gdje je organiziran glazbeni recital u čast rada lokalnih dobrotvornih organizacija. Kraljica Camilla još je jedan član obitelji Windsor koji se vraća na svoj službeni dnevni red nakon otkrića Charlesove dijagnoze. Ove srijede ponovno se pojavio princ William nakon što je od 17. siječnja bio usredotočen na oporavak Kate Middleton i njezinu operaciju abdomena, a ranije se dužnostima vratila i najzaposlenija članica obitelji - princeza Anne.

  • +2
Tom Cruise i princ William Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia