nakon sastanka s harryjem

Prvi put u javnosti nakon dijagnoze: Lice kralja Charlesa otkriva u kakvom je stanju

06.02.2024 u 18:46

  • +8

Kralj Charles i kraljica Camilla

Izvor: Profimedia / Autor: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Nasmijani kralj Charles vratio se u Sandringham nakon što se susreo sa svojim sinom, princom Harryjem. Bio je to njihov prvi susret nakon devet mjeseci, a proveli su manje od sat vremena zajedno

Kralj Charles i kraljica Camilla viđeni su kako mašu okupljenom mnoštvu dok su napuštali Clarence House u Londonu službenim automobilom u 15.35 po lokalnom vremenu prije nego što su uhvatili helikopter za Norfolk.

Harry je viđen kako prolazi kroz vrata Clarence Housea u 14.45 nakon što je dojurio u Britaniju s 11-satnim letom iz Kalifornije. A njegova supruga Meghan Markle i njihovo dvoje djece ostali su u SAD-u.

Izvori bliski dvoru tvrde da je 75-godišnji Charles 'u dobroj formi' nakon provedenih prvih koraka u liječenju za sada neotkrivenog oblika karcinoma. Kraljevski helikopter viđen je kako stiže u Sandringham malo prije 17 sati.

Nije poznato hoće li Harry ostati u središtu Londona ili će odsjesti u Windsoru, najvjerojatnije u Frogmore Cottageu - iz kojeg su on i njegova supruga morali iseliti prošlog lipnja.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Stručnjaci su rekli kako se nadaju da je Harryjevo putovanje 'znak primirja' s Charlesom, ali unatoč tome ostaje malo znakova zbližavanja s njegovim bratom Williamom - a izvor blizak princu od Walesa kaže da 'ne postoje planovi' za sastanak dvojce braće.

'Prinčev glavni fokus je na njegovoj supruzi, koja se oporavlja od operacije, na njegovo troje djece i sada na oca,' rekao je izvor za The Mirror. 'Nema planova da Harryjev posjet bude kao neka vrsta sredstva za pomirenje njih dvojce,' dodao je.

Za Charlesa izvoru koji su bliski kažu da je 'u dobroj formi' i da je u redovitom kontaktu s princem od Walesa. 'On je u uobičajenoj dobroj formi u svakom pogledu, samo je malo frustriran što njegovo stanje nije utjecalo samo na njegove vlastite planove već i na druge', rekao je izvor iz palače za Telegraph.

  • +6
Kralj Charles III Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN