složeno liječenje

Kralj Charles III. dobit će revolucionarnu terapiju protiv misterioznog karcinoma

08.02.2024 u 22:28

Bionic
Reading

Otkako je objavljeno da je kralju Charlesu III. dijagnosticiran karcinom, sve se glasnije priča o abdikaciji te kako će ga vrlo brzo zamijeniti sin William. Međutim, Charles je pozitivan, a sad se sprema i za revolucionarno liječenje

Niti godinu dana otkako je postao kralj, Charlesa je stigla zloćudna bolest. Mnogi su Britanci zabrinuti za zdravlje svoga kralja, a on se danas prvi put oglasio otkako mu je otkrivena dijagnoza koju je podijelio s narodom kako bi osvijestio muškarce o važnosti pregleda prostate.

Charles se sredinom siječnja odlučio na operaciju povećane prostate, rutinsku operaciju stanja od kojeg boluju brojni muškarci. Međutim, tijekom liječničkih pregleda otkriven je i karcinom. Teške vijesti podijelio je s javnosti, a danas je poslao čestitke povodom obilježavanja 50. godišnjice neovisnosti Grenade.

Kako bi se što prije oporavio, Charles se odlučio na neko vrijeme povući i svoje obaveze prepustiti drugim članovima obitelji. Prije svega, tu je William kao prvi nasljednik Charlesa, ali i princeza Anne te ostatak kraljevskih dužnosnika.

  • +6
Kralj Charles III Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

Kako prenose strani mediji, kralj Charles III. odlučio se na neobičan i manje invazivan tretman u borbi protiv raka. Još uvijek nije poznato o kakvom je to tretmanu riječ i je li poseban tretman rezerviran samo za istaknute članove društva, no zasad se zna da će se tjedno ambulantno liječenje odvijati u Londonu.

'Terapije protiv raka su posljednjih godina napravile veliki napredak i mnogo su sofisticiranije nego prije. To ima pozitivan učinak na učinkovitost i nuspojave', otkriva izvor koji opisuje tretman kao revolucionaran i nježan.

Charles se trenutno odmara u svom skloništu u Sandringhamu, a to je mjesto posebno opuštajuće za kralja koji je veliki ljubitelj vrtlarenja i popodnevnog čaja.

uz podršku camille

Dobro se oporavlja: Kralj Charles nakon operacije uočen na nedjeljnoj misi

Pogledaj galeriju