NOVI ODMOR

Kraljica atletike opet na odmoru: Sandra Perković mami uzdahe u badiću

18.02.2019 u 14:04

Bionic
Reading

Baš kao i kad su sportski uspjesi u pitanju, naša najbolja domaća atletičarka s obožavateljima redovito putem društvenih mreža dijeli najdraže životne trenutke pa ne propušta obavještavati ih i o novim avanturama. U siječnju je Sandra Perković uživala na ženskom odmoru na Kubi, a sada gušta na plaži u Miamiju

Sandra Perković je svima poručila: 'Pronađite me tamo gdje se glazba stapa s oceanom'. Nije poznato s kim ovog puta odmara, a fanovima je pravo je osvježenje vidjeti je ponovo u opuštenom, morskom i zavodljivom izdanju. U savršenoj ljetnoj kombinaciji, preplanulog tena i s vjetrom u kosi, izgleda kao s naslovnice.

Poznato je da Najbolja hrvatska atletičarka svih vremena P već dugo ljubi svog dečka i trenera, 35-godišnjeg Edisa Elkasevića, no to nije spriječilo njezine brojne muške obožavatelje da joj udjele mnoštvo komplimenta.

Sandra Perković nakon Božića se zaputila na odmor i to u vruću Kubu gdje je proslavila i Novu godinu. Ondje je odmarala u društvu prijateljica među kojima je bila i glumica Marija Borić.

  • +17
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL