rođendan princa louisa

Kate Middleton i princ William u još jednoj dilemi: Nakon skandala s fotografijom odustaju od tradicije?

18.03.2024 u 10:15

Bionic
Reading

Kate Middleton ponovno se našla u skandalu zbog svoje ljubavi prema fotografiji, a za ovaj Majčin dan pripremila je dvoru i javnosti pravu dramu svojim neuspješnim uređivanjem fotografija. Hoće li ove godine nastaviti sa svojom odlukom da rođendanske portrete svojih mališana slika sama ili će ipak fotografiranje i obrađivanje fotografija prepustiti u ruke stručnijima?

Kraljevska je tradicija objavljivati godišnje portrete nasljednika povodom rođendana, no Kate Middleton odlučila je da će svoju djecu fotografirati sama. Kao velika ljubiteljica fotografije, Middleton je odlučila prekinuti suradnju sa službenim fotografima i uzeti fotić u ruke, a njezin je potez svakim portretom tema novih rasprava.

Mnogi joj zamjeraju što se kao amaterka upliće u posao stručnih fotografa koji postavljaju pitanja o kvaliteti njezinih fotografija, ali joj i zamjeraju što ih zakida za vrijedne prilike. Međutim, Kate je svoju odluku komentirala objasnivši kako su djeca najopuštenija upravo pred njezinim objektivom te tako mogu nastati najbolje fotografije.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

S obzirom da se uskoro bliži šesti rođendan princa Williama, nameće se i pitanje tko će biti autor novog portreta.

Kate Middleton svojom je fotografijom za Majčin dan, točnije obrađivanjem iste, izazvala brojne reakcije, naštetila ugledu Kensingtonske palače te čak otvorila pitanja je li riječ o lažnoj fotografiji kojom se vara javnost pa se nameće pitanje hoće li se upustiti u novu avanturu fotografiranja rođendanskog portreta svog najmlađeg sina.

  • +8
Kate Middleton i princ Wiliam Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Oni cijene ljubav i privrženost javnosti prema njihovoj djeci i znaju da postoji apetit javnosti da ih vidi na njihovim rođendanima', rekao je izvor za strane medije.

Portret za peti rođendan Louisa također je prekršio tradiciju Kate Middleton da fotografira svoje mališane, a fotografiju je potpisala fotografkinja Millie Pilkington. Prošlogodišnji portret snimljen je u vrtu njihovog imanja u Windsoru, a Kate Middleton također je na jednoj fotografiji, što je prvi put da se pojavila na nekom dječjem rođendanskom portretu.

ZVIJEZDE KRUNIDBE

Princeza Charlotte ozbiljno je shvatila svoju ulogu i na nestašnog Louisa dobro je pazila

Pogledaj galeriju