NAKON RAZUZDANOG PROVODA

Kraljevski par se pojavio u javnosti, Kate nazdravila pivom

17.03.2017 u 19:36

  • +9

Princ William i Kate Middleton na proslavi Dana svetog Patrika

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Prvi put nakon razuzdanog provoda princa Williama na švicarskom skijalištu, mladi kraljevski par se u petak pojavio u javnosti na obilježavanju Dana svetog Patrika

Prije službenog dvodnevnog posjeta Parizu, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea počastili su svojim dolaskom na Dan sv. Patrika vojnike Irske garde u Zapadnom Londonu.

Dok je William tijekom vojne parade izgledao zamišljeno i samosvjesno, Kate cijelo vrijeme nije skidala osmijeh s lica, a kasnije je čak s vojnicima nazdravila pivom.

Kate se na Dan sv. Patrika prigodno odjenula u odjeću zelene boje, a na kaput je zakačila i broš djeteline s četiri lista, nacionalnog simbola Irske.

Princ William, koji u se u posljednje vrijeme našao pod kritikama da izbjegava kraljevske dužnosti, nakon proslave Dana sv. Patrika zaputio se sa suprugom Kate u prvi službeni posjet Parizu.

Iako samo nekoliko mjeseci prije dvadesete godišnjice pogibije princeze Diane u tome gradu, ovaj je posjet ostao u sjeni razuzdanog Williamova provoda s prijateljima i tulumarenja s lijepim ženama u švicarskom skijalištu Verbier.

Zbog nezaboravnog vikenda s prijateljima, princ William nije se pojavio na ceremoniji obilježavanja dana Commonwealtha u organizaciji njegove bake Kraljice Elizabete Druge.

Samo nekoliko sati prije nego što su uzvanici pristigli u Westminster Abbey, princ se opuštao plešući u jednom klubu u Verbieru. Ponašanje 34-godišnjeg princa i oca dvoje djece, koji bi trebao biti uzor zbog svoje pozicije, puritanska javnost nije najbolje dočekala.