NISU IMALI ISTE PLANOVE

Krah još jednog holivudskog braka: Zvijezda serije 'This Is Us' razvodi se od supruge nakon dvije godine

23.11.2019 u 13:05

Bionic
Reading

Glumac Justin Hartley i njegova supruga Chrishell Stause razvode se nakon dvije godine braka, otkrio je People, a razlog njihova razlaza navodno je to što je Stause željela proširiti obitelj, dok Hartley nije bio spreman na taj korak

Holivudski par odlučio je okončati svoj brak nakon samo dvije godine, i to zbog nepomirljivih razlika. People je došao do papira za podnošenje razvoda koji je glumac zatražio 8. srpnja. Iako su već tada odlučili otići svatko svojim putem zvijezda popularne serije 'This Is Us' i lijepa Chrishell pojavili su se zajedno na dodjeli Emmyja u rujnu, a potom i na još jednom događanju u listopadu.

Zadnji put zajedno su viđeni rije nekoliko dana na zabavi uoči Zlatnog globusa, na temlju čega se da naslutiti kako holivudski par nije želio da ova vijest u skorije vrijeme izađe u javnost.

Prema izvoru bliskom paru 42-godišnji glumac i njegova četiri godine mlađa supruga imali su neko vrijeme nepremostive probleme u braku.

'Nisu kompatibilni na mnogim poljima. Chrishell je zaista bila spremna skrasiti se i biti doma s djecom. Nadala se da će uskoro zajedno osnovati obitelj. Justin je također želio isto, ali nije planirao da će se to dogoditi tako brzo. U ovom trenutku u karijeri želi istražiti sve opcije koje mu se nude. Zadobio je veliku popularnost zahvaljujući seriji i ne želi si zatvarati vrata, no to nije put kojim je željela ići i Chrishell. Mislila je kako će ubrzo nakon vjenčanja imati djecu, no jednostavno im nije uspjelo', rekao je izvor poznat portalu People.

  • +9
Justin Hartley i Chrishell Stause Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Hartley i Stause izrekli su sudbonosno 'da' na ranču u Malibuu 28. listopada 2017., četiri godine nakon što su se upoznali i ušli u ljubavnu vezu. Hartley je prethodno osam godina bio u braku sa zvijezdom sapunica Lindsay Korman s kojom ima 15-godišnju kćer Isabellu.

Hartley i Stause upoznali su se preko zajedničkog prijatelja na koncertu. Hartley je svoju sad već bivšu suprugu nakon koncerta odvezao doma i otad su nerazdvojni. Bila je to ljubav na prvi pogled, no nažalost nije potrajala.