puca od ponosa

Viktorija Rađa pokazala nikad viđenu fotografiju iz djetinjstva i samozatajnu sestru Mihaelu Đonlić

26.02.2021 u 08:45

Bionic
Reading

Bivša Miss Dalmacije i supruga košarkaške legende Dine Rađe vratila se vrijeme svojih najmlađih dana, a razlog je rođendan njezine sestre koja je proslavila 48. rođendan. U emotivnoj čestitki Viktorija Rađa opisala je sestrinski odnos

'Ona me voli bez obzira na sve... dobra, loša, ljuta, tužna, vesela, debela, mršava, lipa ili gruba. Ona me trpi, ona me zna. Još me trpi godina sto', poručila je Viktorija Rađa putem svog Instagram profila pored stare fotografije na kojoj pozira u krilu svoje starije sestre.

U Instagram storyju supruga umirovljenog rukometaša Dine Rađe pokazala je i nekoliko fotografija sa voljenom sestrom iz sadašnjih vremena (jednu od njih je već ranije objavila).

Premda žive u različitim gradovima, nekadašnja pjevačica i manekenka i njezina sestra Mihaela Đonlić jako su povezane. Kad su u Splitu se najčešće druže s prijateljicama, među kojima su televizijska voditeljica Marijana Batinić i njena vjenčana kuma, voditeljica Petra Nižetić Mastelić te Lea Roje i Maja Batarelo.

'Živjela sam u Ateni, u prekrasnom Zadru, u Zagrebu kad sam se bavila pjevanjem i nekako sam naučila i shvatila da je moj dom gdje je moja obitelj. Međutim, normalno da mi Split fali, kome ne bi? To je najlipši grad na svitu! No, jako sam sretna u Zagrebu. Zagreb je čudo grad', ranije je izjavila Viktorija koja već neko vrijeme s obitelji živi u Zagrebu.