MEGHANIN MEZIMAC

Korgiji su 'out', bigl je novi ljubimac kraljevskog dvora

19.05.2018 u 09:18

Bionic
Reading

Ne živi smao Meghan Markle bajku, već i njezin četveronožni ljubimac, bigl Guy

Prije tri godine Guy je jedva izbjegao eutanaziju nakon što su ga pronašli napuštenog u šumi u Kentuckyju. Nakon velike operacije spašavanja koja ga je odvela u Kanadu, Guyeve velike, tužne oči dirnule su Meghan Markle.

Ona udajom za princa Harryja ulazi u najpoznatiju kraljevsku obitelj na svijetu, a on će postati službeni kućni ljubimac britanske kraljevske obitelji. Guy je osvojio i kraljicu, inače ljubiteljicu korgija, s kojom se ovih dana vozi u službenom automobilu na probe vjenačanja.

'Guy je živio u štenari, a sada živi u palač', kaže Dolores Doherty, voditeljica volonterske udruge 'A Dog's Dream Rescue' koja je organizirala da Guy iz skloništa u Kentuckyju otputuje do 800 kilometara udaljenog Toronta gdje je imao veće izglede za udomljenje.  

Bigl je u Kanadi bio jedva 24 sata kada ga je Markle, koja je tada živjela u Torontu zbog snimanja serije 'Suits', ugledala na jednom događaju posvećenom zbrinjavanju napuštenih pasa. 

Ondje je tražila društvo za svog njemačkog ovčara Bogarta. 

'Mi smo joj ponudili drugog psa za kojeg smo mislili da bi bio bolji kompanjon njemačkom ovčaru, ali ona se zaljubila u Guya i odmah ga poželjela odvesti kući', ispričala je Doherty.

Guy je kasnije postao mini-zvijezda na Instagramu s fotografijama kako šeće ulicama Toronta s novom gazdaricom i stišće se uz Bogarta u kući.

Ali ta je slava ništa prema onoj koja ga čeka kao kraljevskog ljubimca. Guy se u studenome preselio u Britaniju kako bi živio s budućim bračnim parom.

Bogart je, nažalost, bio prestar i preboležljiv za takav put i ostao je kod prijatelja u Kanadi.

BAJKOVITA PRIČA

Kakva ljubav: Ovo su najljepši trenuci princa Harryja i Meghan Markle

Pogledaj galeriju