idila samo takva

Korana Gvozdić raznježila novom obiteljskom fotografijom: 'Sreća traje i traje'

04.01.2022 u 12:38

Bionic
Reading

Sredinom travnja prošle godine bivša voditeljica i komičar Ivan Šarić postali su roditelji dječaka Olivera. Od kad su postali roditelji ne skidaju osmijeh s lica, a svog sina nemaju običaj često pokazivati, no 'svježe' fotografije na društvenim mrežama izazovu totalno oduševljenje

Korana Gvozdić čestitala je svojim pratiteljima Božić, a Novu godinu je dočekala na naljepši mogući način, u zagrljaju svoja dva najdraža muškarca, supruga i sina. Fotografijom zimskog ugođaja pratiteljima je pokazala kako izgledaju trenutci njihove sreće.

'Sreća započeta 2020., ostvarena 2021., nastavlja se 2022. ... i traje, i traje, i traje!', pohvalila se marketinška stručnjakinja, a emotikoni srca i oduševljeni komentari stižu sa svih strana. Sudeći prema objavama, ona i komičar se odlično snalaze u roditeljskoj ulozi koja je od samog rođenja malenog Olivera počela teško. Nakon što ga je rodila mogla ga je viđati samo desetak minuta dnevno, s obzirom na to da je bio na Intenzivnoj njezi, dok njezin partner bebu uopće nije mogao vidjeti, sve dok nije stigla kući.

v

  • +3
Korana Gvozdić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL