mnogi su se raznježili

U najljepšem društvu: Korana Gvozdić objavila fotografiju sa slavlja svog velikog dana

01.12.2021 u 15:28

Bionic
Reading

Ekonomistica, nekadašnja voditeljica, model i životna partnerica komičara Ivana Šarića obznanila je svima da je obilježila svoj 38. rođendan. Ova je proslava bila posebnija od dosadašnjih jer je u njezin život došao sin Oliver

'28.11.2021. - najbolji rođendan ikad', napisala je Korana Gvozdić uz fotografiju na kojoj u naručju drži svog mališana Olivera, kojeg je prije nekoliko mjeseci dobila sa svojim partnerom, komičarom Ivanom Šarićem. Prizor je raznježio mnoge i dobila je hrpu čestitaka među ostalim od Marijane Batinić, Maje Šuput, Marija Petrekovića.

Iza Korane je jedna od najstresnijih, ali i najsretnijih godina. Sina je, podsjetimo, rodila 13. travnja, ranije od predviđenog termina, stoga je s njim morala u bolnici provesti više od mjesec dana. Podrška partnera bila joj je tada sve. Dolazio joj je ispred prozora i javljao se videopozivima, a sve su uspjeli prebroditi zahvaljujući humoru.

Nedavno je na društvenoj mreži progovorila o preuranjenom porođaju. 'Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!', napisala je, među ostalim, u poduljoj objavi.

  • +5
Korana Gvozdić i Ivan Šarić Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL