NOVO POJAČANJE

Konačno potvrđeno: Jelena Pajić postala je voditeljica informativne emisije 'RTL Danas'

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ono o čemu se već neko vrijeme nagađalo sada je i službeno - nekadašnja HRT-ova uzdanica postala je RTL-ovo pojačanje. Gledatelji će je moći pratiti u informativnoj emisiji 'RTL Danas', koja se svakodnevno emitira

Trenutno se lijepa televizijska i radijska voditeljica, koja je provela 13 godina na HRT-u, priprema za nove profesionalne izazove u kojima će je gledatelji uskoro pratiti.

'Pripreme odlično teku! Traju već neko vrijeme. Pažljivo se razmišlja o svim detaljima, ekipa razgovara, dogovara se, promišlja i vjerujem da smo svi već polako i nestrpljivi. Treme, dakako, ima, bit će je sve više kako se sam početak bude približavao, ali to je ona pozitivna trema. Osim toga, ekipa s kojom imam prilike raditi je iskusna, tako da znam da će mi znati pomoći i savjetom i primjerom', izjavila je Jelena Pajić.

'Ovo je za mene novi početak. Nova medijska kuća, nova sredina, drugačiji način rada, novi ljudi. Izazov je preda mnom i nadam se da ću ispuniti i svoja i tuđa očekivanja', poručila je 33-godišnja Zagrepčanka.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Podsjećamo, Jelena Pajić je stigla na HRT na drugoj godini studija. Do 2014. godine radila je na Radio Sljemenu, mediju koji je njezina prva ljubav, a onda je prihvatila izazov i postala jedno od zaštitnih lica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. Uz to, s Duškom Ćurlićem vodila je 'Bingo'.

  • +5
  • +2

Jelena Pajić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo HRT

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!